De când a venit la Tottenham, Mourinho s-a plâns că nu are o soluție reală pentru partidele în care marele star al echipei, Harry Kane, e indisponibil. Atacantul naționalei Angliei a lipsit o bună perioadă din stagiunea trecută, fiind accidentat, iar Son a trebuit să fie reprofilat număr "9". Sud-coreeanul e un fotbalist versatil și s-a descurcat destul de bine în acel rol, dar lipsa unui înlocuitor pentru Kane era o mare problemă pentru tehnicianul lusitan, care se vedea mereu forțat să îl folosească pe acesta 90 de minute, expunându-l foarte mult din punct de vedere fizic.
În această fereastră de mercato, Mourinho a tatonat mai multe piste, dar finanțele sunt încă o problemă pentru Spurs, după ce a investit aproximativ un miliard de euro pentru construirea noului stadion.

Carlos Vinicius, soluția ideală pentru Tottenham: efort financiar minim acum

Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58
S-a încercat aducerea lui Milik, de la Napoli, însă negocierile au fost anevoioase. Azi-noapte, însă, Tottenham a rezolvat problema. A obținut împrumutul lui Carlos Vinicius, de la Benfica, un atacant cu cifre foarte bune. Brazilianul de 25 de ani poate fi transferat definitiv de londonezi în vara anului viitor, contra sumei de 45 de milioane de euro.
Ajuns în Europa la Napoli, Carlos Vinicius a fost împrumutat de italieni la Rio Ave, apoi la Monaco. În special la gruparea lusitană a impresionat, astfel că în 2019 Benfica l-a transferat pentru o sumă impresionantă pentru nivelul ei: 17 milioane de euro. I-a fixat totodată o clazuă enormă, 100 de milioane de euro.
A evoluat în 32 de partide pentru formația din capitala Portugaliei, reușind 18 goluri, o rată excelentă.
Pe lângă împrumutul lui Carlos Vinicius, Tottenham speră să rezolve până la finalul perioadei de mercato (luni, 5 octombrie) și transferul lui Skriniar, de la Inter. Mourinho vrea întăriri și în zona centrală a defensivei, însă negocierile cu nerazzurrii sunt destul de anevoioase, aceștia solicitând 60 de milioane de euro în schimbul fundașului.
Spurs a mai obținut în această vară împrumutul a doi jucători importanți, ambii de la Real Madrid: Reguilon și Bale.
Pe Mourinho îl aşteaptă o confruntare cu o miză personală enormă: Tottenham se deplasează la United, formaţia care l-a demis pe "Special" după o perioadă teribil de grea. United - Spurs se joacă duminică, de la 18:30, şi va putea fi urmărit pe Eurosport 1 şi Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Salah a explicat cum i-a schimbat viața decizia lui Mourinho de a nu-l mai folosi la Chelsea
12/01/2022 LA 13:18
Serie A
De ce nu a reușit Roma să câștige meciul cu Juventus! Mourinho a dezvăluit ce probleme are la echipă
09/01/2022 LA 20:37