Fotbal
Premier League

N'Golo Kante a refuzat să se antreneze miercuri

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

N'Golo Kanté, le 3 août 2019 avant un match amical entre Chelsea et Monchengladbach.

Credit imagine: Getty Images

DeSebastian Ujica
21/05/2020 la 05:44

Campionul mondial, N'Golo Kante, nu a dorit să vină la antrenamentele echipei de miercuri, deși fusese prezent la baza lui Chelsea cu o zi înainte.

Chelsea i-a dat permisiunea lui N'Golo Kante să nu vină la antrenamentele echipei de miercuri după ce mijlocașul francez și-a exprimat îngrijorarea cu privire la revenirea fotbalului pe timpul pandemiei.

Jucătorul de 29 de ani s-a antrenat la baza de la Cobham marți, în prima zi în care echipelor din Premier League l-a fost permis să reia antrenamentele în grupuri restrânse. Kante a decis să nu participe însă la ședința de miercuri.

Premier League

S-a aflat motivul pentru care nu a vrut Kante să revină la antrenamente: "Nu e capabil să mintă"

IERI LA 14:58

Kante și-a pierdut fratele mai mare în urma unui infarct cu doar câteva săptămâni înainte de Campionatul Mondial din 2018, iar el a avut parte de un episod terifiant după ce a leșinat la un antrenament. A primit însă undă verde din partea medicilor să revină pe teren.

Asociația Fotbaliștilor Profesioniști a cerut Premier League să efectueze cercetări suplimentare pentru a vedea efectul pe care îl are coronavirus asupra jucătorilor din minorități etnice. Datele primite de la Oficiul Național de Statistică sugerează că persoanele de culoare au o probabilitate de 2 ori mai mare să moară din cauza coronavirusului chiar și după ce au fost luați în calcule alți factori precum starea de sănătate, mediul de viață etc.

Căpitanul lui Watford, Troy Deeney, a refuzat de asemenea să se antreneze și a cerut public ca Premier League să ofere răspunsuri cu privire la efectul pe care îl are coronavirus asupra persoanelor de culoare.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Premier League

Premier League revine | Doar două cazuri de infectare cu COVID-19 în al doilea val de teste

24/05/2020 LA 06:28
Premier League

Superstarul din Premier League care primește "bilet de voie" din partea clubului, de teama pandemiei

22/05/2020 LA 08:52
Subiecte asemănătoare
FotbalPremier LeagueChelseaN'Golo Kante
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Fotbal

Prima reacție a lui Gerrard după transferul definitiv al lui Ianis Hagi

PESTE 25 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT cu Florin Motroc

00:30:56

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe