"N'Golo Kante a revenit la antrenamentele cu grupul începând de azi, la Cobham", centrul de pregătire al echipei, a anunţat, marţi, Chelsea. Francezul în vârstă de 29 de ani nu a vrut să se pregătească alături de coechipierii lui de frică să nu se infecteze cu noul coronavirus. El a cerut conducerii clubului permisiunea de a se antrena în continuare acasă. Londonezii au fost de acord cu propunerea francezului.
https://i.eurosport.com/2020/06/09/2830414.jpg
Pe 19 mai, când jucătorii echipei Chelsea şi-au reluat antrenamentele în grupuri mici, Kante s-a prezentat la centrul sportiv, dar apoi nu a mai dorit să o facă şi a primit permisiunea antrenorului Frank Lampard de a lipsi de la aceste şedinţe de pregătire organizate în complexul de pe Stamford Bridge.
Fotbal
Cine sunt favoriții la cucerirea Balonului de Aur cu doar trei luni înainte de acordarea trofeului
31/08/2021 LA 07:04

Motivul pentru care Kante s-a temut să revină la antrenamente

În ciuda faptului că a fost testat negativ pentru coronavirus, N’Golo Kante a avut simptome specifice coronavirusului. Jucătorul de 29 de ani s-a antrenat la baza de la Cobham în prima zi în care echipelor din Premier League le-a fost permis să reia antrenamentele în grupuri restrânse. Kante a decis să nu participe însă la ședințele ulterioare.
Mijlocașul francez al lui Chelsea a întâmpinat și el în trecut probleme de sănătate și este îngrijorat de riscurile pe care și le-ar asuma odată cu revenirea pe terenul de fotbal. Motivul real pentru care Kante refuză reluarea antrenamentelor a fost dezvăluit de colegul lui de echipă, Willy Caballero.
Clubul londonez nu stabilise un ultimatum pentru jucător, dar seriile de teste la care au fost supuşi jucătorii şi angajaţii şi care nu au relevat niciun caz pozitiv la Chelsea par să îl fi convins pe Kante să revină în lot, cu ceva mai mult de o săptămână înainte de reluarea campionatului englez.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Ligue 1
Messi s-a detașat în lupta pentru Balonul de Aur! Cum arată topul favoriților după mutarea la PSG
13/08/2021 LA 16:47
Fotbal
Messi, ca și câștigător al Balonului de Aur! Cu cine luptă argentianul pentru prestigiosul trofeu
12/07/2021 LA 14:14