Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ndombele i-a spus lui Mourinho că nu mai vrea să lucreze cu el. Transferul la PSG, chestiune de timp

Cristian Mihală

Actualizat 24/06/2020 la 12:18 GMT+3

PSG va face o ofertă oficială pentru Tanguy Ndombele, fotbalist căruia Mourinho nu îi acordă nicio şansă la Tottenham. Fotbalistul i-a transmis deja "Specialului" că nu mai vrea să lucreze cu el.

Jose Mourinho nu i-a dat vreo şansă lui Ndombele

Credit imagine: SID

Adus de Pochettino vara trecută, de la Lyon, Ndombele este cel mai scump jucător din istoria lui Spurs, Daniel Levy plătind pentru achiziţionarea sa nu mai puţin de 65 de milioane de euro.
Sub comanda lui Mourinho, francezul nu a primit vreo şansă, nefiind titular în niciun meci de campionat. Potrivit Marca, "fostul jucător de la Olympique Lyon i-a spus deja tehnicianului portughez că nu mai vrea să lucreze cu el, iar PSG s-a interesat deja de situația sa".
Interesant este că Mourinho a fost întrebat de mijlocaşul de 23 de ani în conferinţa de presă de după victoria cu West Ham, scor 2-0, iar antrenorul lusitan a dezvăluit că speră ca în stagiunea viitoare fotbalistul să fie o soluţie. În acest moment, aşadar, Ndombele nu are nicio şansă să joace sub comanda lui Mou.
Răbdarea jucătorului s-a epuizat și acum caută o soluţie de transfer, iar salvarea ar putea veni dinspre PSG.

Ndombele, spre PSG

Thomas Tuchel îl doreşte pe mijlocaş, mai ales că formaţia pariziană îl avea pe radar pe acesta de pe vremea când evolua în Ligue 1. Tehnicianul lui PSG e sigur că Ndombele s-ar completa perfect cu Verratti şi i-a transmis lui Leonardo că ar fi extrem de interesat să îl aibă sub comandă.
Problema e legată de suma transferului, în condiţiile în care PSG consideră că, după perioada de pandemie şi după lunga absenţă din primul "11" al lui Spurs, preţul jucătorului a scăzut. Daniel Levy, președintele lui Tottenham, este cunoscut pentru modul în care negociază şi pentru faptul că urăşte să iasă în pierdere. Astfel, oficialul londonezilor nu este dispus să-l lase să plece pentru mai puțin de 65 de milioane de euro, preț pe care l-a plătit pentru jucător vara trecută.
Premier League programul transmisiunilor
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo