Adus de Pochettino vara trecută, de la Lyon, Ndombele este cel mai scump jucător din istoria lui Spurs, Daniel Levy plătind pentru achiziţionarea sa nu mai puţin de 65 de milioane de euro.
Sub comanda lui Mourinho, francezul nu a primit vreo şansă, nefiind titular în niciun meci de campionat. Potrivit Marca, "fostul jucător de la Olympique Lyon i-a spus deja tehnicianului portughez că nu mai vrea să lucreze cu el, iar PSG s-a interesat deja de situația sa".
Interesant este că Mourinho a fost întrebat de mijlocaşul de 23 de ani în conferinţa de presă de după victoria cu West Ham, scor 2-0, iar antrenorul lusitan a dezvăluit că speră ca în stagiunea viitoare fotbalistul să fie o soluţie. În acest moment, aşadar, Ndombele nu are nicio şansă să joace sub comanda lui Mou.
Serie A
Inter a pierdut acasă cu Roma, după un meci superb! Mourinho, gură de oxigen! Inzaghi, sub presiune
01/10/2022 LA 18:19
Răbdarea jucătorului s-a epuizat și acum caută o soluţie de transfer, iar salvarea ar putea veni dinspre PSG.

Ndombele, spre PSG

Thomas Tuchel îl doreşte pe mijlocaş, mai ales că formaţia pariziană îl avea pe radar pe acesta de pe vremea când evolua în Ligue 1. Tehnicianul lui PSG e sigur că Ndombele s-ar completa perfect cu Verratti şi i-a transmis lui Leonardo că ar fi extrem de interesat să îl aibă sub comandă.
Problema e legată de suma transferului, în condiţiile în care PSG consideră că, după perioada de pandemie şi după lunga absenţă din primul "11" al lui Spurs, preţul jucătorului a scăzut. Daniel Levy, președintele lui Tottenham, este cunoscut pentru modul în care negociază şi pentru faptul că urăşte să iasă în pierdere. Astfel, oficialul londonezilor nu este dispus să-l lase să plece pentru mai puțin de 65 de milioane de euro, preț pe care l-a plătit pentru jucător vara trecută.
https://i.eurosport.com/2020/06/23/2837590.jpg
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24