Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nebunul Balotelli si aventurile povestite de un coleg de la City. "Ne-a scos din minți pe toți!"

Ion Alexandru

Actualizat 24/05/2020 la 11:20 GMT+3

Micah Richards și Mario Balotelli au fost colegi la Manchester City și au câștigat împreună titlul în Premier League și Cupa Angliei. Aventurile italianului au fost fără număr.

1229 - The Mario Balotelli Song - Why Always Me - Tinchy Stryder

Credit imagine: Eurosport

Richards nu s-a plictist deloc în cei trei ani petrecuți cu Balotelli la Manchester City. Fostul fundaș al Angliei a adus în prim plan o nouă poveste din categoria "Ce nebunii a făcut Balotelli în Anglia".
picture

Mario Balotelli și Micah Richards

Credit imagine: PA Photos

Eram ca frații și venea mereu la mine acasă. Trebuie să recunosc că ne înțelegeam foarte bine și încă țin foarte mult la el, dar într-o zi a întrecut măsura. M-a alergat prin casă cu artificii în mână! - Micah Richards pentru #FIFAChallenge
După perioada petrecută la Manchester City, Micah Richards s-a transferat în Italia. La Fiorentina, Richards a ajuns în aceeași zi cu Mo Salah. Ambii erau împrumutați din Anglia, Richards de la City, iar Salah de la Chelsea.
În primul zi, din primul antrenament, mi-am dat seamă că acest băiat va ajunge un star. Singurul lucru care mă miră este numărul mare de goluri pe care le înscrie. Știam că are o tehnică extraordinară și ne făcea de râs la antrenamente - Micah Richards pentru #FIFAChallenge
picture

E Talks - Care este cel mai bun atacant din Premier League, powered by Unibet

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo