Richards nu s-a plictist deloc în cei trei ani petrecuți cu Balotelli la Manchester City. Fostul fundaș al Angliei a adus în prim plan o nouă poveste din categoria "Ce nebunii a făcut Balotelli în Anglia".

Mario Balotelli și Micah Richards

Credit imagine: PA Photos

Eram ca frații și venea mereu la mine acasă. Trebuie să recunosc că ne înțelegeam foarte bine și încă țin foarte mult la el, dar într-o zi a întrecut măsura. M-a alergat prin casă cu artificii în mână! - Micah Richards pentru #FIFAChallenge
Turkish Süper Lig
Balotelli, revanșă în fața antrenorului care spunea că "nu are creier"! Cum a sărbătorit golul
22/09/2021 LA 14:25
După perioada petrecută la Manchester City, Micah Richards s-a transferat în Italia. La Fiorentina, Richards a ajuns în aceeași zi cu Mo Salah. Ambii erau împrumutați din Anglia, Richards de la City, iar Salah de la Chelsea.
În primul zi, din primul antrenament, mi-am dat seamă că acest băiat va ajunge un star. Singurul lucru care mă miră este numărul mare de goluri pe care le înscrie. Știam că are o tehnică extraordinară și ne făcea de râs la antrenamente - Micah Richards pentru #FIFAChallenge

E Talks - Care este cel mai bun atacant din Premier League, powered by Unibet

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Șumudică, doar 24 de ore fără contract! Fostul antrenor de la CFR se poate întoarce în Turcia
29/08/2021 LA 07:50
Fotbal
Eroul Italiei din semifinalele Euro 2012 a ajuns la o nou promovată din Turcia
08/07/2021 LA 11:27