Seku Traore, impresarul lui Nedelcearu, a făcut public interesul echipei care a învins-o pe Liverpool în ultima etapă din Anglia, oprind o serie fabuloasă de 44 de meciuri fără înfrângere în campionat pentru "cormorani". Agentul românului a dezvăluit că transferul ar urma să se realizeze în vară, în schimbul sumei de 4 milioane de euro.
În acest moment, Watford se află pe locul 17 în Premier League și se luptă pentru evitarea retrogradării cu echipe precum Norwich, Aston Villa, Bournemouth, West Ham și Brighton.
https://i.eurosport.com/2019/07/03/2631432.jpg
Premier League
Prima conferință a lui Ralf Rangnick în calitate de antrenor al lui Manchester United
IERI LA 12:50

Nedelcearu, dorit în vară în Serie A

Nedelcearu a fost om de bază la Campionatul European U21 de anul trecut, unde naționala de tineret a României a ajuns până în semifinale. Fundașul de 23 de ani a mai fost urmărit de Roma și Brescia în vară, însă în cele din urmă a rămas în Rusia.
Internaționalul român a fost cumpărat de Ufa de la Dinamo, în iarna lui 2018, pentru 600.000 de euro. În cazul în care Watford îl va transfera în cele din urmă pe Nedelcearu, Dinamo va încasa 15% din suma plătită de englezi.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ronaldo, mesaj superb pentru Carrick, omul care a ales să o părăsească pe United
IERI LA 12:13
Premier League
Solskjaer ar putea reveni în fotbal mai repede decât ar fi crezut oricine. Un mare club îl curtează
IERI LA 10:55