Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nedved, vicepreședintele lui Juve, era în direct la TV, când Ronaldo a dat golul 2 pentru United. Reacția cehului

Cristian Mihală

Publicat 11/09/2021 la 20:04 GMT+3

Juventus nu pare să îl regrete pe Ronaldo, jucător care a redebutat azi cu o dublă pentru Manchester United, în confruntarea câștigată, scor 4-1, cu Newcastle.

Pavel Nedved junto a Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Pavel Nedved, vicepreședintele torinezilor, era în LIVE, prefațând duelul pe care "Bătrâna Doamnă" îl are cu Napoli, când Ronaldo marca al doilea său gol de azi pe Old Trafford. Imediat, reporterul care îi lua interviu, i-a comunicat oficialului bianconerilor că fostul golgheter a înscris din nou pentru United. Nedved nu a părut impresionat, lăsând de înțeles că e de așteptat ca portughezul să aibă prestații de gală în cel mai puternic campionat din lume.
"A înscris din nou? Nu mă surprinde", s-a mărginit să comenteze fostul mare mijlocaș ceh.
Dacă Juventus nu pare să îl regrete pe Ronaldo, Sir Alex Ferguson e încântat că al său copil de suflet evoluează din nou pe Old Trafford, mai ales că, înainte de transfer, s-a pus problema să semneze cu rivala City. "Am fost ușurat să îl văd pe teren pentru noi, pentru că nu aș fi putut să mi-l imaginez jucând pentru City", a spus legendarul manager scoțian, după confruntarea de azi.

Ronaldo nu a mai vrut la Juventus

În această vară, Juve a renunțat la golgheterul său din ultimele 3 sezoane, Cristiano Ronaldo. Portughezul nu a mai dorit să rămână la "Bătrâna Doamnă" din două motive: relația rece pe care o are cu noul antrenor, Allegri, și convingerea că bianconerii - care nu s-au întărit nici în ultima perioadă de mercato - nu au vreo șansă reală să câștige Champions Leasgue.
Federico Cherubini, directorul sportiv al torinezilor, a vorbit ieri despre plecarea lui CR7; nu a intrat în detalii, dar a explicat că, având în vedere modul în care CR7 s-a comportat, nu era vreo variantă ca acesta să își ducă înțelegerea cu Juve la bun sfârșit (mai avea contract până în vara lui 2022).
"Nu au fost condiţiile potrivite pentru a ajunge la Manchester City. Manchester United s-a comportat diferit, ca un club de tradiţie. Nu putea avea o altă finalitate, având în vedere de modul în care a vorbit Ronaldo cu noi. Nu puteam forţa un jucător să rămână.
Îl respectăm pe Ronaldo, dar împărtăşesc acelaşi punct de vedere cu preşedintele nostru. Istoria lui Juventus este făcută de mari campioni, antrenori şi directori, dar clubul rămâne cel mai important lucru!", a explicat oficialul lui Juventus.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo