Neil 'Razor' Ruddock a dezvăluit că a fost la doar un pas de a-i încheia cariera lui Alan Shearer chiar înainte de a o începe, atunci când fostul căpitan al Angliei a călcat pe cioburi și și-a accidentat grav trei degete de la picior în încercarea disperată de a-l opri pe Ruddock să-i fure frigiderul din camera de hotel. Razor, în vârstă de 52 de ani, și Shearer, în vârstă de 50 de ani, erau colegi la Southampton în acel moment.
Ruddock a povestit că a încercat să-i întindă o farsă colegului de echipă, însă planul său s-a transformat într-o seară de coșmar pentru Shearer, dintr-o seară rezervată pentru distracția din pre-sezon. Fostul star al lui Liverpool și Spurs a povestit că fostul fundaș al lui Burnley, Steve Davis, i-a saslvat cariera lui Shearer, asta pentru că era singurul jucător din echipa “sfinților” care era în stare să-l ducă pe Shearer la spital.
https://i.eurosport.com/2020/10/27/2923219.jpg
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
IERI LA 15:11

Neil Ruddoc, poveștile carierei, incluse în autobiografie

Într-un interviu exclusiv pentru MailOnline, Ruddock a povestit: “I-am furat frigiderul cât timp el era în baie. L-am putut auzi strigându-mi să mă opresc pentru că auzea paharele sprgându-se în urma mea. Am văzut marginea zimțată a unei sticle pe care a călcat încercând să mă prindă din urmă. Două dintre degetele lui erau pur și simplu atârnate, unul din ele de abia se mai ținea de piele.
https://i.eurosport.com/2020/10/27/2923220.jpg
Noi nu știam ce să facem, toată lumea era înfuriată, așa că l-am adus pe Steve Davis ca să-l ducă la spital, era singurul treaz dintre noi toți. M-am simțit atât de vinovat apoi, era un tânăr fotbalist la acea vreme, era colegul meu”. Întrebat dacă se mai simte vinovat la 30 de ani distanță, Razor a glumit și a spus: “Dacă știam că vor urma câțiva ani în care voi juca împotriva lui, atunci mi-aș fi dorit să-i fie tăiate degetele (râde). Cred că Al m-a iertat, avea simțul umorului și pe atunci, nu e atât de plictisitor pe cât pare pe teren”, a mai spus Ruddock.

Nelson Mandela, în cantonament cu Liverpool

Majoritatea poveștilor lui Neil Ruddock sunt inspirate din petrecerile alimentate cu alcool la care a luat parte, ca atunci când a petrecut cot la cot cu echipa lui Liverpool și Nelson Mandela, a cărui poreclă era 'Nels', pe durata unui turneu din Africa de Sud. Ruddock a povestit: "Nu am știut că urma să ne însoțească. Ne schimbam pentru meci și dintr-o dată s-a deschis ușa și a apărut Nelson Mandela, mergând cot la cot cu gărzile sale de corp.
https://i.eurosport.com/2020/10/27/2923221.jpg
După meci a venit la noi și ne-a spus că mergem la bar, așa că am mers cu toții cu el și am băut bere Castle. Mi-am sunat părinții și le-am spus că beau bere cu Nelson Mandela! Nici nu îmi pot aminti despre ce vorbeam, doar stăteam la bar și vorbeam vrute și nevrute, la un moment dat am rămas fără bere la halbă, așa că am trecut la sticle. Am băut pentru patru sau cinci ore alături de el”.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
IERI LA 12:53
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25