Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Neville a spus care e cel mai bun trio din istoria Premier League: "Sunt peste Mane, Salah, Firmino"

Sebastian Ujica

Actualizat 13/05/2020 la 20:42 GMT+3

Fostul jucător de la United l-a criticat însă pe Carlos Tevez.

Roberto Firmino, Mohamed Salah and Sadio Mane at Melwood Training Ground on May 14, 2019 in Liverpool, England.

Credit imagine: Getty Images

Fostul jucător al celor de la Manchester United, Gary Neville, consideră că trio-ul format din Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo și Carlos Tevez este cel mai bun trio din istoria Premier League, peste cel al lui Liverpool din prezent: Salah - Mane - Firmino.
Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo și Carlos Tevez au jucat împreună între 2007 și 2009, reușind să câștige titlul în ambele sezoane precum și UEFA Champions League în 2008. În sezonul 2008/2009, cei 3 au marcat 79 de goluri.
Sadio Mane, Mo Salah și Roberto Firmino au marcat 38 de goluri în Premier League în acest sezon în care Liverpool s-a dus la 25 de puncte în fruntea clasamentului.

Verdictul lui Gary Neville

Neville este de părere că trio-ul Ronaldo, Rooney, Tevez este cel mai bun din istoria competiției.
Tevez, timp de un an, alături de Rooney și Ronaldo, îți tăia răsuflarea, ei păreau din altă lume. Nu doar pentru calitatea lor, dar exista și un egoism, o determinare urâtă, oribilă a lor. Ronaldo era diferit pe teren, nu mergea să lovească oamenii, să-i agreseze, era imens, dar Rooney și Tevez erau luptători de stradă cu o abilitate incredibilă.
Cel mai bun trio din istorie, nu pot fi unii mai buni ca ei. Poți vorbi despre Mane, Salah și Firmino, îi iubesc, (îi putem menționa) și pe Sterling, Aguero, Sane la City, dar când ne uităm la trio-ul Tevez, Rooney, Ronaldo la punctul culminant erau din altă lume
Ce m-a enervat la Tevez a fost că a scăzut ritmul în sezonul secund, a început să stea pe masa de tratament, să ajungă târziu la antrenamente, se juca în acele momente cu clubul și nu am putut suporta asta. Sunt omul lui Man United, nu m-am gândit niciodată la altceva în viața mea, doar la United în fiecare zi și nu acceptam ideea că cineva va veni în vestiar și nu va da totul. Am înțeles că existau anumite circumstanțe, dar avea oameni în urechea lui mereu, era influențat și finalul nu putea fi altfel. Am fost dezamăgit că nu s-a comportat profesionist
Nu am o problemă cu jucătorii care părăsesc clubul. David Beckham și Cristiano Ronaldo au plecat, Ruud van Nistelrooy a părăsit clubul, jucători mari, dar a existat un mod pentru ei să plece. Problema mea cu Tevez nu a fost că a plecat la Manchester City, ceea ce a fost totuși o problemă, însă ce m-a deranjat a fost modul în care a jucat în acele ultime luni.
Player's Cut - miercuri, 13 mai
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo