Fostul jucător al celor de la Manchester United, Gary Neville, consideră că trio-ul format din Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo și Carlos Tevez este cel mai bun trio din istoria Premier League, peste cel al lui Liverpool din prezent: Salah - Mane - Firmino.
Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo și Carlos Tevez au jucat împreună între 2007 și 2009, reușind să câștige titlul în ambele sezoane precum și UEFA Champions League în 2008. În sezonul 2008/2009, cei 3 au marcat 79 de goluri.
Sadio Mane, Mo Salah și Roberto Firmino au marcat 38 de goluri în Premier League în acest sezon în care Liverpool s-a dus la 25 de puncte în fruntea clasamentului.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo, în cazul în care va fi lăsat să plece în iarnă de la Manchester United
ACUM 3 ORE

Verdictul lui Gary Neville

Neville este de părere că trio-ul Ronaldo, Rooney, Tevez este cel mai bun din istoria competiției.
Tevez, timp de un an, alături de Rooney și Ronaldo, îți tăia răsuflarea, ei păreau din altă lume. Nu doar pentru calitatea lor, dar exista și un egoism, o determinare urâtă, oribilă a lor. Ronaldo era diferit pe teren, nu mergea să lovească oamenii, să-i agreseze, era imens, dar Rooney și Tevez erau luptători de stradă cu o abilitate incredibilă.
Cel mai bun trio din istorie, nu pot fi unii mai buni ca ei. Poți vorbi despre Mane, Salah și Firmino, îi iubesc, (îi putem menționa) și pe Sterling, Aguero, Sane la City, dar când ne uităm la trio-ul Tevez, Rooney, Ronaldo la punctul culminant erau din altă lume
Ce m-a enervat la Tevez a fost că a scăzut ritmul în sezonul secund, a început să stea pe masa de tratament, să ajungă târziu la antrenamente, se juca în acele momente cu clubul și nu am putut suporta asta. Sunt omul lui Man United, nu m-am gândit niciodată la altceva în viața mea, doar la United în fiecare zi și nu acceptam ideea că cineva va veni în vestiar și nu va da totul. Am înțeles că existau anumite circumstanțe, dar avea oameni în urechea lui mereu, era influențat și finalul nu putea fi altfel. Am fost dezamăgit că nu s-a comportat profesionist
Nu am o problemă cu jucătorii care părăsesc clubul. David Beckham și Cristiano Ronaldo au plecat, Ruud van Nistelrooy a părăsit clubul, jucători mari, dar a existat un mod pentru ei să plece. Problema mea cu Tevez nu a fost că a plecat la Manchester City, ceea ce a fost totuși o problemă, însă ce m-a deranjat a fost modul în care a jucat în acele ultime luni.
https://i.eurosport.com/2020/05/12/2817872.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Haaland, cu un pas în spatele lui Messi! Guardiola a explicat detaliul care face diferența
IERI LA 13:58
Premier League
City - United 6-3 | Sănmărtean a observat un detaliu care le-a scăpat tuturor, după partida magică
03/10/2022 LA 08:09