Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Neville dezvăluie felul ”brutal” în care se comporta Schmeichel cu el: ”A fost foarte greu!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 22/05/2020 la 12:27 GMT+3

Gary Neville a vorbit despre cum s-a integrat în vestiarul lui Manchester United dar și despre modul ”brutal” în care a fost tratat de Peter Schmeichel.

Gary Neville, fostul mare jucător al lui Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Fostul fundaș al Angliei a ajuns al prima echipă a lui Sir Alex Ferguson după ce a fost crescut de academia clubului. Neville spune că a fost ajutat de liderii vestiarului, însă recunoaște că nu a fost mereu o tranziție ușoară.
Fundașul dreapta avea doar 17 ani când a debutat împotriva celor de la Torpedo Moscova în Cupa UEFA în 1992 iar unul dintre colegii săi avea îndoieli privind calitățile sale.
”Cel care a fost cel mai dur cu mine a fost Peter Schmeichel, a fost brutal cu mine în primul an sau chiar primii doi ani. Era constant, în fiecare zi, la antrenamente cu mine”, a declarat Neville.
”Mi-a spus într-o zi că nu crede că sunt capabil să îl înlocuiesc pe Paul Parker, că nu sunt destul de bun. Poate că era adevărat, Parker era un fundaș foarte bun. Cei patru din spate - Irwin, Bruce, Pallister și Parker - jucaseră împreună trei ani și aveau evoluții excelente. Eu am fost primul care a spart grupul. Schmeichel m-a văzut ca pe un risc și chiar eram. Dar nu am văzut-o atunci ca pe modalitatea lui de a mă învăța ceva, am perceput-o doar ca el fiind foarte dur. Într-un final, m-a ajutat”, a mărturisit Neville.
Neville l-a înlocuit în cele din urmă pe Parker și a devenit fundașul dreapta titular în timpul sezonului din 1994/1995.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo