Fostul fundaș al Angliei a ajuns al prima echipă a lui Sir Alex Ferguson după ce a fost crescut de academia clubului. Neville spune că a fost ajutat de liderii vestiarului, însă recunoaște că nu a fost mereu o tranziție ușoară.
Fundașul dreapta avea doar 17 ani când a debutat împotriva celor de la Torpedo Moscova în Cupa UEFA în 1992 iar unul dintre colegii săi avea îndoieli privind calitățile sale.
”Cel care a fost cel mai dur cu mine a fost Peter Schmeichel, a fost brutal cu mine în primul an sau chiar primii doi ani. Era constant, în fiecare zi, la antrenamente cu mine”, a declarat Neville.
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
ACUM 2 ORE
”Mi-a spus într-o zi că nu crede că sunt capabil să îl înlocuiesc pe Paul Parker, că nu sunt destul de bun. Poate că era adevărat, Parker era un fundaș foarte bun. Cei patru din spate - Irwin, Bruce, Pallister și Parker - jucaseră împreună trei ani și aveau evoluții excelente. Eu am fost primul care a spart grupul. Schmeichel m-a văzut ca pe un risc și chiar eram. Dar nu am văzut-o atunci ca pe modalitatea lui de a mă învăța ceva, am perceput-o doar ca el fiind foarte dur. Într-un final, m-a ajutat”, a mărturisit Neville.
Neville l-a înlocuit în cele din urmă pe Parker și a devenit fundașul dreapta titular în timpul sezonului din 1994/1995.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
ACUM 3 ORE
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
IERI LA 09:38