Fotbal
Premier League

Neville dezvăluie felul ”brutal” în care se comporta Schmeichel cu el: ”A fost foarte greu!”

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Gary Neville

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
21/05/2020 la 14:49 | Actualizat 22/05/2020 la 09:27

Gary Neville a vorbit despre cum s-a integrat în vestiarul lui Manchester United dar și despre modul ”brutal” în care a fost tratat de Peter Schmeichel.

Fostul fundaș al Angliei a ajuns al prima echipă a lui Sir Alex Ferguson după ce a fost crescut de academia clubului. Neville spune că a fost ajutat de liderii vestiarului, însă recunoaște că nu a fost mereu o tranziție ușoară.

Fundașul dreapta avea doar 17 ani când a debutat împotriva celor de la Torpedo Moscova în Cupa UEFA în 1992 iar unul dintre colegii săi avea îndoieli privind calitățile sale.

Premier League

Unul dintre cei mai buni portari din Premier League, testat pozitiv cu COVID-19. Cum s-a infectat

ACUM 7 MINUTE

”Cel care a fost cel mai dur cu mine a fost Peter Schmeichel, a fost brutal cu mine în primul an sau chiar primii doi ani. Era constant, în fiecare zi, la antrenamente cu mine”, a declarat Neville.

”Mi-a spus într-o zi că nu crede că sunt capabil să îl înlocuiesc pe Paul Parker, că nu sunt destul de bun. Poate că era adevărat, Parker era un fundaș foarte bun. Cei patru din spate - Irwin, Bruce, Pallister și Parker - jucaseră împreună trei ani și aveau evoluții excelente. Eu am fost primul care a spart grupul. Schmeichel m-a văzut ca pe un risc și chiar eram. Dar nu am văzut-o atunci ca pe modalitatea lui de a mă învăța ceva, am perceput-o doar ca el fiind foarte dur. Într-un final, m-a ajutat”, a mărturisit Neville.

Neville l-a înlocuit în cele din urmă pe Parker și a devenit fundașul dreapta titular în timpul sezonului din 1994/1995.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Premier League

Newcastle și-a găsit antrenorul perfect: un fost câștigător de UEFA Champions League

ACUM 11 ORE
Premier League

Mikael Silvestre, noi detalii despre conflictul Ferguson - Beckham: ”A trebuit să intervenim!”

ACUM 16 ORE
Subiecte asemănătoare
FotbalPremier League
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Premier League

Unul dintre cei mai buni portari din Premier League, testat pozitiv cu COVID-19. Cum s-a infectat

ACUM 7 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT Interviu cu Mihai Rotariu

00:23:21

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Interviu cu Alexandra Tănăsescu

22/05/2020 LA 12:45
Vezi mai multe