În ciuda pandemiei de coronavirus care a blocat lumea fotbalului, Public Investment Fund plănuiește să fie extrem de activă atunci când piața de transferuri va fi deschisă. Planul este unul pe termen lung, însă începe încă din următorul mercato. Conform Mirror, Newcastle va avea 200 de milioane de lire pentru transferuri iar obiectivul este ca echipa să fie suficient de puternică să se lupte pentru calificarea în UEFA Champions League în următorii 3 ani.
Newcastle va avea cei mai bogați patroni din Premier League. Public Investment Fund este evaluat la 260 de miliarde de lire sterline, de mai bine de 10 ori mai mult ca cei de la Manchester City.
Iar mutările se anunţă spectaculoase încă din prima perioadă de mercato. Astfel, Coutinho, al cărui împrumut la Bayern expiră în această vară, e primul pe lista şeicilor lui Newcastle. De brazilian s-a interesat şi Chelsea, însă gruparea de pe St James' Park alocă un salariu mult mai bun, astfel că e de aşteptat să aibă întâietate în preferinţele sud-americanului. Jucătorul Barcelonei va ajunge tot sub formă de împrumut, urmând ca Newcastle să activeze ulterior clauza de transfer definitiv.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21
Tot din Catalunya va sosi şi al doilea jucător dorit de şeici. Este vorba de Antoine Griezmann, care nu s-a adaptat la Barcelona. Catalanii nu ar renunţa la francez foarte uşor, dar în cazul unei oferte foarte bune sunt deschişi la negocieri. Mai ales că astfel s-ar debloca fondurile necesare pentru achiziţionarea lui Lautaro Martinez şi Neymar, fotbalişti doriţi cu orice preţ pe Camp Nou.

Pochettino, în pole-position să devină noul antrenor al lui Newcastle

Clubul va fi condus de unul dintre cei mai importanţi manageri din fotbalul mondial, noii patroni curtându-l intens pe Mauricio Pochettino.
Argentinianul a fost dat afară în noiembrie de Tottenham, însă conform înţelegerii de la reziliere, clubul ar fi urmat să primească o compensație financiară de la antrenor dacă acesta va avea un nou job în următoarele șase luni. Perioada expiră pe 19 mai, la două zile după ce s-ar fi încheiat în mod normal sezonul din Premier League.
Cum acum este luată în considerare luna iunie pentru revenirea campionatului, noii patroni de la Newcastle l-ar putea înlocui pe Steve Bruce chiar mai devreme de finalizarea sezonului iar Pochettino este principala țintă, fiind liber de contract. Astfel, argentinianul ar putea da piept cu fosta sa echipă chiar în același sezon, Tottenham urmând să se deplaseze pe St. James Park. Conform presei engleze, este luat în calcul și scenariul ca Steve Bruce să încheie actualul sezon și abia apoi să fie înlocuit.
În cazul în care nu se ajunge la un numitor comun cu Pochettino, şeicii lui Newcastle au şi alte două variante: Rafa Benitez, care a mai antrenat pe Tynside dar și fostul antrenor al lui Juventus, Maximiliano Allegri.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Mbappe, surclasat la un capitol la care excelează! Cine e "regele driblingurilor" în Europa
18/05/2022 LA 15:29
Premier League
Scandal uriaș la Arsenal, după eșecul cu Newcastle! Unul dintre lideri și-a făcut praf coechipierii
17/05/2022 LA 08:03