Trupa lui Ole Gunnar Solskjaer venea după o înfrângere extrem de dureroasă în fața lui Tottenham, scor 1-6, chiar pe Old Trafford, motiv pentru care avea nevoie disperată de o victorie în fața lui Newcastle. Iar aceasta a venit în cele din urmă, grație unei avalanșe de goluri înscrise pe final.
În ciuda scorului înregistrat pe tabelă, seara nu începuse deloc bine pentru United. În minutul 2, Luke Shaw și-a deviat mingea în proprie poartă, după centrarea expediată de Shelvey.
Bruno Fernandes a reușit să trimită mingea în plasă în minutul 20, dar golul a fost anulat de tehnologia VAR, pe motiv de offside. 3 minute mai târziu, Maguire avea să restabilească egalitatea, cu o lovitură de cap.
Premier League
Oficialii lui United s-au pus de acord: acesta va fi transferul anului 2022 în fotbal
10/10/2021 LA 10:05

Newcastle - Manchester United 1-4. Bruno Fernandes a ratat primul penalty din carieră

United a continuat să aibă inițiativa, însă elevii lui Solskjaer nu reușeau să ducă la bun sfârșit acțiunile. Frustrarea din tabăra lui United a atins apogeul în minutul 58, când Bruno Fernandes a ratat un penalty. Ba chiar primul său penalty din carieră! Mijlocașul portughez reușise să transforme toate celelalte 18 lovituri, însă în această seară n-a fost inspirat. Portarul Karl Darlow i-a ghicit intenția și a parat execuția.

Bruno Fernandes a ratat primul penalty din carieră, în Newcastle vs Manchester United

Bruno Fernandes nu s-a demoralizat, a continuat să lupte, iar în minutul 86 a reușit să o aducă în avantaj pe United, cu o super-execuție. Rashford l-a servit cu o pasă imprevizibilă, cu care a păcălit întreaga apărare a lui Newcastle, iar starul portughez a finalizat cu un șut splendid în vinclu, exact la intersecția barelor.
"Diavolii" s-au descătușat după golul lui Bruno și au mărit proporțiile scorului în prelungirile partidei. Wan Bissaka a marcat și el cu o execuție de clasă, iar Rashford a stabilit scorul final, din pasa lui Bruno Fernandes.
S-a încheiat 4-1 pentru Manchester United, care urcă pe locul 14, cu 6 puncte acumulate în primele 4 etape. De cealalată parte, Newcastle se află pe poziția a 11-a, cu un punct mai mult decât "diavolii roșii".
Pentru United urmează confruntarea cu PSG, din UEFA Champions League, programată marți (ora 22:00).
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Premier League
Valentin Mihăilă, spre Premier League! Un mare antrenor l-a pus în fruntea listei de achiziții
09/10/2021 LA 16:45
Premier League
Începe noua eră "Newcastle": primul jucător contactat de miliardarii din Premier League
09/10/2021 LA 09:26