Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Familia Regală din Arabia Saudită vrea să o cumpere pe Newcastle

Sebastian Ujica

Publicat 25/01/2020 la 16:49 GMT+2

Newcastle United este la mare căutare, fiind următorul club din Premier League care urmează să fie vândut.

Jucătorii lui Newcastle United sărbătoresc golul egalizator de la partida cu Everton de pe Goodison Park din data de 21 ianuarie 2020

Credit imagine: Getty Images

Sky Sports anunță că Familia Regală din Arabia Saudită este interesată să o cumpere pe Newcastle. Patronul celor de la Newcastle, Mike Ashley, este dispus să renunțe la club și așteaptă oferte în acest sens.
Jurnaliștii englezi scriu că Prințul Mohammed bin Salman va face echipă cu Amanda Staveley, o femeie de afaceri din Anglia recunoscută pentru conexiunile cu Orientul Mijlociu. Aceasta nu este la prima tentativă de a o cumpăra pe Newcastle. În urmă cu 2 ani, negocierile au fost sistate în ultima fază. Staveley a fost cea care a intermediat și cumpărarea clubului Manchester City în 2008 de către Sheikh Mansour bin Zayed.
Mike Ashley este patronul celor de la Newcastle din 2007, însă a fost ținta multor critici și proteste din partea fanilor echipei de-a lungul timpului. El dorește să încaseze 340 de milioane de lire în schimbul echipei.
Anunțul interesului Familiei Regale din Arabia Saudită pentru Newcastle a fost făcut inițial de către cei de la Wall Street Journal. Aceștia spun că afacerea ar putea fi finalizată în următoarele săptămâni.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo