Sky Sports anunță că Familia Regală din Arabia Saudită este interesată să o cumpere pe Newcastle. Patronul celor de la Newcastle, Mike Ashley, este dispus să renunțe la club și așteaptă oferte în acest sens.
Jurnaliștii englezi scriu că Prințul Mohammed bin Salman va face echipă cu Amanda Staveley, o femeie de afaceri din Anglia recunoscută pentru conexiunile cu Orientul Mijlociu. Aceasta nu este la prima tentativă de a o cumpăra pe Newcastle. În urmă cu 2 ani, negocierile au fost sistate în ultima fază. Staveley a fost cea care a intermediat și cumpărarea clubului Manchester City în 2008 de către Sheikh Mansour bin Zayed.
Mike Ashley este patronul celor de la Newcastle din 2007, însă a fost ținta multor critici și proteste din partea fanilor echipei de-a lungul timpului. El dorește să încaseze 340 de milioane de lire în schimbul echipei.
Premier League
Planul lui Newcastle, dezvăluit! Suma uriașă pe care o vor cheltui șeicii în perioada de mercato
ACUM 15 ORE
Anunțul interesului Familiei Regale din Arabia Saudită pentru Newcastle a fost făcut inițial de către cei de la Wall Street Journal. Aceștia spun că afacerea ar putea fi finalizată în următoarele săptămâni.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga
Dembele mai are două săptămâni la dispoziție să-și prelungească înțelegerea cu Barcelona
IERI LA 11:41
Premier League
Newcastle încearcă să dea lovitura în ianuarie! Un triplu campion cu City, pe lista "coțofenelor"
27/11/2021 LA 10:02