Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Newcastle pregătește o mutare majoră. Unul dintre cei mai buni fundași din lume, primul transferat

Sebastian Ujica

Publicat 27/04/2020 la 11:25 GMT+3

Cei de la Newcastle se pregătesc să fie cumpărați de familia regală din Arabia Saudită.

Newcastle United's English midfielder Jonjo Shelvey (L) celebrates with teammates after scoring his team's second goal during the English Premier League football match between Newcastle United and Manchester City at St James' Park

Credit imagine: Getty Images

Newcastle se anunță o forță în Premier League încă din sezonul următor! Clubul urmează să fie cumpărat în următoarele săptămâni de către Mike Ashley către Public Investment Fund pentru suma de 300 de milioane de lire sterline.
Acest lucru o va transforma pe Newcastle în cel mai bogat club din Premier League iar ambițiile sunt mari. Noii patroni vor să se lupte pentru titlu în doar 3 ani și pregătesc transferuri importante încă din această vară.

Koulibaly, prima țintă

Considerat unul dintre cei mai buni fundași centrali din lume, Kalidou Koulibaly poate fi primul nume important transferat de Newcastle. Foot Mercato scrie că cei de la Newcastle l-am contactat deja pe jucător în vederea unui transfer.
Koulibaly este dorit și de Manchester United, însă suma solicitată de Napoli, 80 de milioane de euro, o pune pe Newcastle în pole-position pentru semnătura jucătorului.
Însă Newcastle nu are de gând să se oprească aici. O altă țintă importantă este Edinson Cavani, golgheterul all-time al celor de la Paris Saint-Germain. Atacantul uruguayan de 33 de ani mai are contract până la finalul sezonului cu campioana Franței, iar Newcastle e gata să-i ofere un salariu pe măsură pentru a accepta să vină în Premier League.
De asemenea, pe lista celor de la Newcastle se află și Nabil Fekir. Francezul a fost transferat vara trecută de Betis Sevilla, cea care vrea minim 50 de milioane de euro pentru jucător. Însă nici această sumă nu îi va speria pe cei de la Newcastle care pregătesc un buget de 300 de milioane de euro pentru transferuri.

Atenție la Fair-Play-ul Financiar

Premier League și UEFA au avertizat la unison că Newcastle nu va putea să cheltuiască fără limită în ciuda averii noilor patroni. Atât Premier League, cât și UEFA au impus limite pentru pierderi, acestea neputând să depășească 120 de milioane de euro, în cazul Premier League, și 30 de milioane de euro, în cazul UEFA, pe o perioadă de 3 ani.
Deși UEFA a anunțat de asemenea că strictețea Fair-Play-ului Financiar va fi redusă pe perioadă pandemiei, aceasta face referire doar la cluburile afectate de suspendarea fotbalului, nu în cazul unui club care cheltuiește mult mai mult decât generează.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo