Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Newcastle – Wolves | Echipa lui Nuno Espirito Santo vine în formă bună pe St. James Park

Vlad Dumitrescu

Actualizat 27/10/2019 la 20:25 GMT+2

Newcastle va întâlni Wolves pe St. James Park, astăzi de la 16:00, într-un meci transmis în direct pe Eurosport 1. Lui Steve Bruce îi lipsesc trei jucători cheie, în timp ce Wolves vine într-o formă bună. În celelalte două partide de astăzi, Man United se deplasează la Norwich iar Arsenal o primește pe Crystal Palace.

Norwich - Man United

Credit imagine: Getty Images

Arsenal 2-2 Crystal Palace

Min 80. Sokratis înscrie, reușita este anulată de VAR
Min 53. Gol Palace! Jordan Ayew egalează
Min 32. Gol Palace! Milivojevic reduce din diferență din penalty
Min 9. Gol Arsenal! David Luiz, celălalt fundaș central al lui Arsenal, dublează avantajul "tunarilor"
Min 7. Gol Arsenal! Sokratis deschide scorul
Iată echipele de start:
Arsenal se află cu doar un punct în fața lui Crystal Palace în clasament și mulți ar putea spune că norocul tunarilor este că încă nu au jucat cu Manchester City, spre deosebire de Palace. E drept, au jucat cu Liverpool însă echipa lui Roy Hodgson este, fără îndoială, echipa care a arătat mai bine până acum în acest sezon. Deși toată lumea vorbea – pe bună dreptate – de șansele lui Leicester de a sparge Top 6, iată că echipa lui Rodgers nu a fost singura. După nouă etape, Palace se află pe un neașteptat loc șase, la doar trei puncte de poziția a patra. Jucători precum Zaha, Ayew sau chair Kouyate ar putea pune în mare dificultate una dintre cele mai imprevizibile apărări din acest sezon, cea a lui Arsenal.

Norwich 1-3 Manchester United

Min 88. Gol Norwich! Onel Hernandez înscrie golul de onoare
Min 73. Gol Man United! Martial înscrie și el
Min 49. Încă un penalty ratat de Man United! De data asta, Martial a fost blocat
Min 30. Gol Man United! La 2 minute după ce a ratat un penalty, Rashford reușește să înscrie pentru 2-0.
Min 19. Gol Man United! McTominay deschide scorul. Este golul cu numărul 2.000 din istoria lui Man United
Iată echipele de start:
Avem și răspunsul la întrebarea de mai jos: Solskjaer alege să revină la clasicul 4-2-3-1, cu Martial vârf și Pereira ca nr. 10 flancat de Rashford și Daniel James.
Solskjaer a schimbat sistemul la Manchester United iar rezultatul a fost o partidă excelentă împotriva campioanei Europei, Liverpool. Întrebarea pentru deplasarea de la Norwich, un adversar de cu totul alt calibru, este dacă Solskjaer va menține acest sistem sau va reveni la acel 4-2-3-1 care nu a adus rezultate, dar era ceva cu care jucătorii erau măcar confortabili.

Newcastle - Wolves 1-1

FINAL DE MECI! Newcastle - Wolves se termină la egalitate, 1-1.
Min 82. Newcastle rămâne în 10 oameni! Sean Longstaff primește cartonașul roșu după o intrare foarte dură. Ne putem aștepta ca Wolves să forțeze victoria.
Min 72. GOOOL Wolves! Jonny Castro face 1-1 pe St James Park! Dubravka respinge greșit o centrare iar mingea ajunge la Jonny care înscrie fără probleme.
Min 55. Allan Saint-Maximin este cel mai periculos jucător al lui Newcastle - cele două ocazii ale gazdelor din această repriză au fost ambele grație vitezei sale prin care pune mari probleme fundașilor adverși. Altfel, Newcastle continuă jocul bun din a doua parte a primei reprize. Sigur, s-a retras însă rămâne periculoasă pe contraatac.
Min 36. GOOOL Newcastle! Căpitanul Jamal Lascelles deschide scorul pentru Newcastle după o centrare impecabilă a lui Fernandez.
Min 34. Newcastle a început să joace mai bine și să fie periculoasă pe contraatacuri. Almiron a trimis pe lângă poartă, singur cu portarul. Există speranțe pentru echipa lui Steve Bruce, dar astfel de ocazii nu trebuie ratate.
Min 15. Nicio ocazie importantă în primul sfert de oră, dar Wolves a preluat ușor, ușor controlul partidei iar Raul Jimenez profită de spațiul dintre linii din defensiva lui Newcastle - unul dintre frații Longstaff va trebui să strângă mai bine. Atmosfera din tribune e în concordanță cu meciul - liniște totală.
Iată echipele de start:
Newcastle vine la acest meci de pe locul 17 în clasament și după înfrângerea de pe Stamford Bridge cu Chelsea. Totuși, în ultimul meci jucat acasă, echipa lui Steve Bruce a învins Manchester United prin reușita adolescentului Matty Longstaff iar Newcastle va spera să contiune meciurile bune făcute acasă. Există însă probleme: vor lipsi, accidentați, Matt Ritchie, Fabian Scharr și Andy Carroll.
Din punct de vedere ofensiv, Steve Bruce ar putea avea probleme. Joelinton a înscris un singur gol de când a venit de la Hoffenheim în această vară. Andy Carroll va lipsi după ce s-a accidentat iar Miguel Almiron ratează din toate pozițiile, în timp ce Allan Saint-Maximin joacă bine dar nu este o sursă de goluri.
De cealaltă parte, Wolves trece printr-un moment bun, chiar dacă jonglarea cu programul complicat de prezența în Europa League nu este una deloc ușoară. Wolves au învins pe Manchester City în ultimul meci din deplasare, prin două goluri marca Adama Traore – contraatacurile echipei lui Nuno Espirito Santo au fost perfecte.
Acel rezultat excelent a venit după o victorie în ultimele minute obținută în Turcia împotriva lui Besiktas iar în această săptămână Wolves a învins din nou în deplasare, de această dată la Bratislava.
Așadar Wolves pare favorita clară, mai ales dacă ne uităm pe forma recentă din deplasare, însă echipa de pe Molineux a avut mereu probleme în a desface echipele care se apără cu determinare iar Newcastle e fix genul de echipă capabilă de astfel de partide, după cum am văzut în meciul cu Tottenham.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol