Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

NEWS ALERT | Alertă la Manchester United și la Naționala Franței! Pogba, testat pozitiv cu COVID-19

Irina Aldea

Actualizat 27/08/2020 la 15:33 GMT+3

Jucătorii din Premier League continuă să fie ținta pandemiei de coronavirus. După jucătorii de la Chelsea depistați pozitiv la testul pentru coronavirus, Pogba a fost și el testat pozitiv.

Paul Pogba

Credit imagine: Getty Images

Mijlocașul din echipa lui Ole Gunnar Solskjaer, Paul Pogba, nu va face parte din lotul Naționalei Franței pentru meciurile din Liga Națiunilor. Francezul a fost depistat pozitiv cu coronavirus și va trebui să stea izolat timp de 14 zile. Deschamps susține chiar la această oră o conferință de presă. Tehnicianul a anunțat informația legată de Pogba.
Nici Solskjaer nu se va putea baza pe Pogba la revenirea Premier League. Francezul va trebui să aibă cel puțin un test negativ pentru a se putea alătura echipei de pe Old Trafford. În ultimele zile, Premier League a fost puternic lovită de pandemia de coronavirus. Azi, nu mai puțin de 4 jucători au fost anunțați la Chelsea. Este vorba despre Mount, Abraham, Pulisic și Tomori, care s-ar fi întors infectați în Anglia din vacanțele petrecute în Mykonos.

Tanguy Ndombele, testat și el pozitiv pentru coronavirus

Mason Mount, Tammy Abraham, Fikayo Tomori și Christian Pulisic au fost izolați de restul echipei, care și-a reluat antrenamentele din week-endul trecut. Există, scrie presa din Marea Britanie, temeri legate de apariția unui focar în cantonament. Deocamdată, această informație nu a fost confirmată de club.
Un alt francez a fost azi descoperit pozitiv cu coronavirus. Mijlocașul lui Tottenham, francezui Tanguy Ndombele, cotat la 45 de milioane de euro de transfermarkt.com, a fost testat pozitiv cu coronavirus și nu va putea să fie prezent în lotul invocat de Didier Deschamps pentru Naționala Franței în Liga Națiunilor. Mijlocașul va intra de asemenea în carantină timp de 14 zile.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo