Mijlocașul din echipa lui Ole Gunnar Solskjaer, Paul Pogba, nu va face parte din lotul Naționalei Franței pentru meciurile din Liga Națiunilor. Francezul a fost depistat pozitiv cu coronavirus și va trebui să stea izolat timp de 14 zile. Deschamps susține chiar la această oră o conferință de presă. Tehnicianul a anunțat informația legată de Pogba.
Nici Solskjaer nu se va putea baza pe Pogba la revenirea Premier League. Francezul va trebui să aibă cel puțin un test negativ pentru a se putea alătura echipei de pe Old Trafford. În ultimele zile, Premier League a fost puternic lovită de pandemia de coronavirus. Azi, nu mai puțin de 4 jucători au fost anunțați la Chelsea. Este vorba despre Mount, Abraham, Pulisic și Tomori, care s-ar fi întors infectați în Anglia din vacanțele petrecute în Mykonos.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 5 ORE

Tanguy Ndombele, testat și el pozitiv pentru coronavirus

Mason Mount, Tammy Abraham, Fikayo Tomori și Christian Pulisic au fost izolați de restul echipei, care și-a reluat antrenamentele din week-endul trecut. Există, scrie presa din Marea Britanie, temeri legate de apariția unui focar în cantonament. Deocamdată, această informație nu a fost confirmată de club.
Un alt francez a fost azi descoperit pozitiv cu coronavirus. Mijlocașul lui Tottenham, francezui Tanguy Ndombele, cotat la 45 de milioane de euro de transfermarkt.com, a fost testat pozitiv cu coronavirus și nu va putea să fie prezent în lotul invocat de Didier Deschamps pentru Naționala Franței în Liga Națiunilor. Mijlocașul va intra de asemenea în carantină timp de 14 zile.
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
21/09/2021 LA 05:13
Liga
Laporta visează la o Barcelona "extraterestră" de sezonul viitor. Cum ar putea arăta echipa
20/09/2021 LA 06:26