Marea Britanie a luat măsuri similare cu România, pentru a stopa răspândirea coronavirus. Fotbaliștii sunt în auto-izolare, însă nu toți înțeleg pericolele la care se expun și la care îi expun pe ceilalți nerespectând protocolul.
Astfel, Niasse, atacantul lui Everton, a mers aseară în Manchester, pentru a se distra, fără a ține cont de carantină. Printre măsurile luate de britanici se numără și prevederea conform căreia mai mult de două persoane nu au voie să se adune în locuri publice. Vârful englezilor se afla în vehicul cu alte trei persoane, scopul deplasării nedeclarat.
Polițiști sub acoperire l-au oprit pentru a-l amenda și, potrivit Daily Mail, atacantul a fost extrem de puțin cooperant, enervându-i pe oamenii legii.
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
17/01/2022 LA 07:28
"Aţi întrecut orice limită! E o ruşine! Ca fotbalist în Premier League i-aţi expus pe toţi riscului. Ce faci? Este de-a dreptul jenant!", i-a transmis unul dintre poliţişti lui Niasse conform sursei citate.
Poliția a luat ulterior legătura cu Everton pentru a-i comunica incidentul, iar Greater Manchester Police a dat un comunicat în acest sens, precizând că "șoferul nu purta centură de siguranță și a fost nepoliticos cu ofițerii".
Nu a fost pentru prima oară când Niasse a avut probleme cu legea. În 2016, el a fost reținut după un incident în Salford, în care a devenit agresiv.
În Marea Britanie au fost confirmate peste 11.600 de cazuri de coronavirus, iar 578 de persoane au încetat din viață, conform ultimelor date oferite de autorități.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Premier League a anunţat datele de reprogramare a 4 noi meciuri amânate în decembrie
06/01/2022 LA 11:37