După mai multe meciuri neconvingătoare fanii lui Arsenal au fost dezamăgiți de prestația ivorianului, însă Pepe a reușit o dublă joi în Europa League și a adus victoria pentru echipa lui Emery.
Pepe a înscris două goluri din lovitură liberă pentru a aduce victoria cu 3-2 a lui Arsenal împotriva Victoriei Guimaraes. Însă în ciuda acestei evoluții, fotbalistul de 24 de ani a recunoscut că nu a fost destul de bun până în prezent.
”Imediat cum am ajuns, Pierre (Emerick Aubameyang) și Alexandre (Lacazette) m -au ajutat. Am vorbit mult cu ei”, a declarat Pepe.
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 6-a din Premier League
ACUM 2 ORE
https://i.eurosport.com/2019/10/24/2702578.jpg
”Managerul are încredere în mine. Chiar dacă nu am fost decisiv, am avut încrederea managerului. Este mereu important acest lucru. Bineînețeles că va fi greu. Este o ligă total diferită de Franța. Este o intensitate diferită”, consideră Pepe.
”A trebuit să mă adaptez repede pentru că așteptările erau mari. Din păcate, nu asta am făcut la început – dar am avut încrederea managerului și a jucătorilor. Am continuat să muncesc din greu”, a afirmat el.
Premier League este transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Fotbal
Dinamo și FCSB, cele mai tinere echipe din Liga 1! Care sunt cele mai mici medii de vârstă din lume
ACUM O ZI
Fotbal
Cât de greu este să fii antrenor în Premier League? Doar Espirito Santo îl mai salvează pe Nuno
ACUM O ZI