După mai multe meciuri neconvingătoare fanii lui Arsenal au fost dezamăgiți de prestația ivorianului, însă Pepe a reușit o dublă joi în Europa League și a adus victoria pentru echipa lui Emery.
Pepe a înscris două goluri din lovitură liberă pentru a aduce victoria cu 3-2 a lui Arsenal împotriva Victoriei Guimaraes. Însă în ciuda acestei evoluții, fotbalistul de 24 de ani a recunoscut că nu a fost destul de bun până în prezent.
”Imediat cum am ajuns, Pierre (Emerick Aubameyang) și Alexandre (Lacazette) m -au ajutat. Am vorbit mult cu ei”, a declarat Pepe.
Premier League
Mikel Arteta se confruntă cu o criză la Arsenal! 8 jucători indisponibili pentru derby-ul cu Spurs
ACUM O ZI
https://i.eurosport.com/2019/10/24/2702578.jpg
”Managerul are încredere în mine. Chiar dacă nu am fost decisiv, am avut încrederea managerului. Este mereu important acest lucru. Bineînețeles că va fi greu. Este o ligă total diferită de Franța. Este o intensitate diferită”, consideră Pepe.
”A trebuit să mă adaptez repede pentru că așteptările erau mari. Din păcate, nu asta am făcut la început – dar am avut încrederea managerului și a jucătorilor. Am continuat să muncesc din greu”, a afirmat el.
Premier League este transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Premier League
Luptă dură pentru noul star al Ucrainei! Șahtior începe licitația de la 50 de milioane de euro
IERI LA 14:41
Cupa Mondială FIFA
Ghana poate fi mare surpriză de la Mondial! Primul "11" impresionant pe care îl poate alinia
26/09/2022 LA 10:25