Manchester City a fost suspendată săptămâna trecută pentru 2 ani din UEFA Champions League și urmează să facă apel la TAS. Pep Guardiola a vorbit în premieră despre sancțiune după victoria cu 2-0 în fața celor de la West Ham, iar cei de la City primesc susținere și din partea lui Leo Messi!
Într-un interviu pentru Mundo Deportivo, Messi a vorbit despre sancțiunea primită de Mancester City și sugerează că această sancțiune va avea un impact negativ asupra viitorului competiției.
Este surprinzător pentru că nimeni nu se gândea că așa ceva se poate întâmpla. PSG a plătit parcă o amendă, nu mai știu cum s-a întâmplat. Dacă City nu va juca în Champions League până la urmă, cu toți jucătorii pe care îi are și cu banii pe care i-a cheltuit, ar fi ciudat. Sunt mulți jucători care poate că ar caută să plece. Champions League este o competiție atrăgătoare și 2 ani fără să joace în această competiție e o mare lovitură
Premier League
"E în ADN-ul echipei mele!" Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de Chelsea – Man City
ACUM 10 ORE
Manchester City va juca sâmbătă de la ora 19.30 în direct la Eurosport împotriva celor de la Leicester.
https://i.eurosport.com/2020/02/20/2780496.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Verdictul medicilor pentru Messi! Când va reveni starul lui PSG pe teren după accidentare
ACUM 16 ORE
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50