Virgil van Dijk s-a accidentat grav în derby-ul dintre Everton și Liverpool, scor 2-2, după o intrare criminală a lui Jordan Pickford, portarul "caramelelor", în prima repriză.
Liverpool a emis un comunicat oficial în care anunță că Virgil van Dijk a suferit o accidentare severă la ligamentele genunchiului. Fundașul olandez va suferi o intervenție chirurgicală în următoarea perioadă.
Acum au apărut noi informații despre situația olandezului. Jurnalistul The Athletic, David Ornstein, a informat că severitatea accidentării lui Virgil van Dijk ar putea fi mai gravă decât s-a crezut inițial.
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
ACUM 19 MINUTE
Astfel, cum perioada de recuperare pentru o astfel de accidentare este de obicei între 6 și 12 luni, Ornstein a precizat că cel mai probabil Van Dijk nu va mai juca în acest sezon în Premier League.

Jurgen Klopp, despre Virgil van Dijk

”Virgil e băiatul nostru, e prietenul nostru, este fratele băieților, e fiul meu! Este extrem de important ce s-a întâmplat, dar trebuie să gestionăm această situație și asta vom face”, a declarat Klopp pentru BT Sport.
”Situațiile dificile aduc mereu oamenii mai aproape unii de alții, dar noi eram deja apropiați. Așa că vom răspunde pe teren! Arma noastră a fost mereu fotbalul și va fi mereu fotbalul și de asta ne vom folosi”, a adăugat germanul.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Haos de nedescris la Newcastle! Dwight Gayle a sărit să îl bată pe secundul lui Bruce
ACUM O ORĂ
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
ACUM 19 ORE