Virgil van Dijk s-a accidentat grav în derby-ul dintre Everton și Liverpool, scor 2-2, după o intrare criminală a lui Jordan Pickford, portarul "caramelelor", în prima repriză.
Liverpool a emis un comunicat oficial în care anunță că Virgil van Dijk a suferit o accidentare severă la ligamentele genunchiului. Fundașul olandez va suferi o intervenție chirurgicală în următoarea perioadă.
Acum au apărut noi informații despre situația olandezului. Jurnalistul The Athletic, David Ornstein, a informat că severitatea accidentării lui Virgil van Dijk ar putea fi mai gravă decât s-a crezut inițial.
Premier League
Dusan Vlahovic este jucătorul lui Juventus! Cât va încasa Fiorentina și ce salariu va avea sârbul
25/01/2022 LA 05:48
Astfel, cum perioada de recuperare pentru o astfel de accidentare este de obicei între 6 și 12 luni, Ornstein a precizat că cel mai probabil Van Dijk nu va mai juca în acest sezon în Premier League.

Jurgen Klopp, despre Virgil van Dijk

”Virgil e băiatul nostru, e prietenul nostru, este fratele băieților, e fiul meu! Este extrem de important ce s-a întâmplat, dar trebuie să gestionăm această situație și asta vom face”, a declarat Klopp pentru BT Sport.
”Situațiile dificile aduc mereu oamenii mai aproape unii de alții, dar noi eram deja apropiați. Așa că vom răspunde pe teren! Arma noastră a fost mereu fotbalul și va fi mereu fotbalul și de asta ne vom folosi”, a adăugat germanul.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11