Într-o perioadă în care calendarul este foarte încărcat, Pep Guardiola a primit o veste cum nu se poate mai proastă. Gabriel Jesus și Kyle Walker au ieșit pozitivi la ultima serie de teste de Covid-19 și au intrat în autoizolare, astfel că vor lipsi de la "cetățeni" în câteva meciuri foarte importante.
Pe lângă cei dou fotbaliști, doi membrii ai staff-ului au fost și ei testați pozitivi. Informația a fost confirmată de site-ul oficial al clubului de pe Emirates.
"Manchester City poate confirma că Gabriel Jesus și Kyle Walker, precum și 2 membrii ai staff-ului tehnic au dat rezultate pozitive la COVID-19.
Liga
Un fotbalist crescut de Barcelona, la un pas de Real Madrid! Cât vor trebui să plătească 'galacticii
ACUM 16 ORE
Toți cei patru angajați vor petrece o perioadă în autoizolare, în conformitate cu protocolul Premier League și al Guvernului Regatului Unit privind carantina.Toată lumea din club le urează o recuperare rapidă în perioada de Crăciun, înainte de întoarcerea lor la muncă, antrenamente și competiții.", se arată în comunicatul clubului.

Program de foc pentru Manchester City în următoarea perioadă

Pentru Manchester City urmează o perioadă de foc în următoarele 3 săptămâni, cu meciuri din 3 în 3 zile. Cele mai importante partide pe care le vor rata Walker și Jesus, vor fi confruntările cu Everton și Chelsea din Premier League, dar și semifinala cu Manchester United din Cupa Ligii.
În etapa de Boxing Day, trupa lui Guardiola va juca acasă contra lui Newcastle, într-un meci care va fi mâine, 26 decembrie, de la ora 22:00, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Program Manchester City:
  • 26 decembrie - Newcastle (A)
  • 28 decembrie - Everton (D)
  • 3 ianuarie - Chelsea (D)
  • 6 inauarie - Manchester United (D) - semifinala Cupei Ligii
  • 10 ianuarie - Birmingham (A) - Cupa Angliei
  • 13 ianuarie - Brighton (A)
  • 17 ianuarie - Crystal Palace (A)
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Premier League
Salah a vorbit în premieră despre interesul Barcelonei pentru el. Anunțul egipteanului
IERI LA 15:12
Premier League
Capcană pentru Rangnick: "Cine e cel mai bun jucător din lume?". Răspunsul de clasă al neamțului
IERI LA 11:03