O declarație a Federației Naționale de Fotbal din Grecia a confirmat că un membru al echipei naționale a avut rezultat pozitiv, dar nu l-a numit pe jucător. Potrivit publicației elene SPORT 24 este vorba de Kostas Tsimikas, care a fost izolat de restul echipei și se va întoarce în Grecia în cursul zilei de astăzi.
Restul echipei a efectuat o nouă serie de teste, iar rezultatele vor fi anunțate astăzi, înainte ca echipa să plece la Priștina, unde va juca meciul din etapa a 2-a a Ligii Națiunilor contra reprezentativei statului Kosovo.
https://i.eurosport.com/2020/08/10/2862666.jpg
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
ACUM 20 ORE

Kostas Tsimikas, primul transfer al lui Liverpool

Kostas Tsimikas a fost primul transfer efectuat de campiona Angliei în această vară, mai mult ca o variantă de rezervă pentru Andy Robertson pe flancul stâng al defensivei. Elenul s-a alăturat echipei lui Klopp în urmă cu doar câteva săptămâni și conform colegilor săi s-a adaptat foarte bine.
Chiar Andy Robertson a declarat că îl apreciază pe noul său coleg și este pregătit să lupte cu acesta pentru postul de titular pe partea stângă a defensivei: "S-a acomodat foarte bine în sânul echipei, are multă încredere, iar ăsta este meritul nostru al jucătorilor și al întregului staff. L-am văzut la antrenamente și arată a fi jucător foarte bun. Nu pot să spun că l-am văzut mult jucând la Olympiakos sau lucruri de genul acesta, dar a fost decizia clubului să îl aducă pentru a ne ajuta și nu am nici o îndoială că o va face."
Dacă se va dovedi că Tsimikas are coronavirus, atunci acesta va întra în carantină timp de 14 zile, ceea ce înseamnă că va rata startul noului sezon din Premier League, care va avea loc pe 12 septembrie, în direct și în exclusivitate la Eurosport.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
ACUM O ZI
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
IERI LA 07:45