Jordan Henderson va lipsi cel puțin până în aprilie după ce s-a operat în zona inghinală, englezul fiind astfel ultimul pe lista din ce în ce mai mare a accidentaților de pe Anfield. Henderson nu va mai putea juca între șase și opt săptămâni - Liverpool nu a oferit o dată exactă a revenirii sale.
”În urma celor mai recente analize efectuate de staff-ul nostru medical, Henderson s-a operat cu succes. Va începe cât de curând un program de reabilitare. Nu a fost specificată o dată exactă a revenirii sale. Totuși, jucătorul de 30 de ani va lipsi cel puțin până după pauza internațională din martie”, se arată în comunicatul lui Liverpool.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Liverpool, afectată de accidentări

Accidentarea lui Henderson este cea mai recentă lovitură pentru Jurgen Klopp. Liverpool se află pe locul șase în campionat iar în acest moment cormoranilor le lipsesc primele cinci variante pentru postul de fundaș central: Virgil van Dijk, Joe Gomez, Joel Matip, Jordan Henderson și Fabinho.
Henderson va lipsi de la meciurile cu Sheffield United, Chelsea, Fulham, RB Leipzig și Wolves. Englezul ar putea reveni pentru a juca cu Arsenal pe 3 aprilie, însă chiar și acel meci pare puțin probabil în aceste momente.
Liverpool va juca cu Sheffield United duminică de la 21:15 în direct pe Eurosport 1.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52