Jordan Henderson va lipsi cel puțin până în aprilie după ce s-a operat în zona inghinală, englezul fiind astfel ultimul pe lista din ce în ce mai mare a accidentaților de pe Anfield. Henderson nu va mai putea juca între șase și opt săptămâni - Liverpool nu a oferit o dată exactă a revenirii sale.
”În urma celor mai recente analize efectuate de staff-ul nostru medical, Henderson s-a operat cu succes. Va începe cât de curând un program de reabilitare. Nu a fost specificată o dată exactă a revenirii sale. Totuși, jucătorul de 30 de ani va lipsi cel puțin până după pauza internațională din martie”, se arată în comunicatul lui Liverpool.
Premier League
Newcastle, transfer șocant: plătește 80 de milioane€ pentru un jucător care în 2019 costa 7 milioane
22/10/2021 LA 11:08

Liverpool, afectată de accidentări

Accidentarea lui Henderson este cea mai recentă lovitură pentru Jurgen Klopp. Liverpool se află pe locul șase în campionat iar în acest moment cormoranilor le lipsesc primele cinci variante pentru postul de fundaș central: Virgil van Dijk, Joe Gomez, Joel Matip, Jordan Henderson și Fabinho.
Henderson va lipsi de la meciurile cu Sheffield United, Chelsea, Fulham, RB Leipzig și Wolves. Englezul ar putea reveni pentru a juca cu Arsenal pe 3 aprilie, însă chiar și acel meci pare puțin probabil în aceste momente.
Liverpool va juca cu Sheffield United duminică de la 21:15 în direct pe Eurosport 1.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Primele antrenamente ale lui Salah în Europa. "Am crezut că are un frate geamăn și l-a trimis pe el"
22/10/2021 LA 09:09
Premier League
Gerrard a răspuns în 11 cuvinte interesului lui Newcastle pentru el
22/10/2021 LA 08:09