Argentinianul a fost dat afară în noiembrie de Tottenham însă conform contractului clubul ar fi urmat să primească o compensație financiară dacă Pochettino va avea un nou job în următoarele șase luni. Perioada expiră pe 19 mai, la două zile după ce s-ar fi încheiat în mod normal sezonul din Premier League.
Cum acum este luată în considerare luna iunie pentru revenirea campionatului, noii patroni de la Newcastle l-ar putea înlocui pe Steve Bruce chiar mai devreme de finalizarea sezonului iar Pochettino este principala țintă, fiind liber de contract. Astfel, Argentinianul ar putea da piept cu fosta sa echipă chiar în același sezon, Tottenham urmând să se deplaseze pe St. James Park. Conform presei engleze, este luat în calcul și scenariul ca Steve Bruce să încheie actualul sezon și abia apoi să fie înlocuit.
Conform Daily Mirror, celelalte două ținte pentru Newcastle ar fi Rafa Benitez, care a mai antrenat pe Tynside dar și fostul antrenor al lui Juventus, Maximiliano Allegri.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 36 MINUTE
Perioada lui Newcastle cu Mike Ashley la conducere s-a încheiat. Noii patroni ai clubului sunt cei de la Public Investment Fund deținut de familia regală a Arabiei Saudite. Conform celor de la The Times, Premier League analizează tranzacția și toate actele au fost semnate. A fost achitat deja depozitul și nu mai există cale de întoarcere în acest moment pentru niciuna dintre părți.
Procesul de analizare a tuturor documentelor de către Premier League va dura însă 3 săptămâni astfel că anunțul oficial va întârzia.
https://i.eurosport.com/2020/03/30/2801077.jpg

Investiții masive pe piața transferurilor

În ciuda pandemiei de coronavirus care a blocat lumea fotbalului, Public Investment Fund plănuiește să fie extrem de activă atunci când piața de transferuri va fi deschisă. Planul este unul pe termen lung, însă începe încă din următorul mercato.
Conform Mirror, Newcastle va avea 200 de milioane de lire pentru transferuri iar obiectivul este ca echipa să fie suficient de puternică să se lupte pentru calificarea în UEFA Champions League în următorii 3 ani.
Newcastle va avea cei mai bogați patroni din Premier League. Public Investment Fund este evaluat la 260 de miliarde de lire sterline, de mai bine de 10 ori mai mult ca cei de la Manchester City.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11