Norwich este prima echipă din istorie care a retrogradat de cinci ori din Premier League. Marea întrebare este însă dacă Daniel Farke regretă felul în care a abordat acest sezon. Norwich a luat patru puncte de la Leicester, a învins pe Manchester City și Everton, a făcut egal cu Arsenal și Tottenham și a reușit ”cumva” să scoată doar nouă puncte din restul de 29 de partide.
Farke cu siguranță are regretele sale. El și-a menținut principiile tot sezonul și a avut încredere în jucătorii care au promovat din Championship sezonul trecut. Germanul a insistat să rămână cu stilul de joc deschis, însă este greu de imaginat că o abordare mai pragmatică nu ar fi fost mai potrivită pentru salvarea de la retrogradare. Slăbiciunile sunt expuse imediat la un astfel de nivel iar incapacitatea celor de la Norwich de a-și redresa greșelile i-a trimis direct înapoi în Championship.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Înfrângerea care a trimis-o pe Norwich în Championship este un rezumat perfect al întregului sezon al echipei. Apărarea a arătat groaznic, au fost luate goluri ușoare din lovituri libere iar finalizarea din careul advers a lăsat de dorit. Jucătorii păreau lipsiți de orice fel de speranță sau pasiune iar West Ham a făcut ce a vrut pe teren, în special Antonio, cel care a marcat toate cele patru goluri.
Nu a fost cea mai grea misiune pentru Antonio împotriva lui Norwich, însă își va aminti cu siguranță acestă zi. El a marcat șase goluri în patru meciuri după ce a marcat primul său hat-trick pentru West Ham. Echipa lui David Moyes se află în acest moment la șase puncte distanță de primul loc retrogradabil cu trei meciuri rămase de jucat. Au însă o partidă în plus față de Bournemouth, clasată pe locul 18.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52