Norwich este prima echipă din istorie care a retrogradat de cinci ori din Premier League. Marea întrebare este însă dacă Daniel Farke regretă felul în care a abordat acest sezon. Norwich a luat patru puncte de la Leicester, a învins pe Manchester City și Everton, a făcut egal cu Arsenal și Tottenham și a reușit ”cumva” să scoată doar nouă puncte din restul de 29 de partide.
Farke cu siguranță are regretele sale. El și-a menținut principiile tot sezonul și a avut încredere în jucătorii care au promovat din Championship sezonul trecut. Germanul a insistat să rămână cu stilul de joc deschis, însă este greu de imaginat că o abordare mai pragmatică nu ar fi fost mai potrivită pentru salvarea de la retrogradare. Slăbiciunile sunt expuse imediat la un astfel de nivel iar incapacitatea celor de la Norwich de a-și redresa greșelile i-a trimis direct înapoi în Championship.
Premier League
"Balonul de Aur 2021, o insultă pentru Salah!". Englezii nu pricep cum Mo a putut termina sub CR7
30/11/2021 LA 10:30
Înfrângerea care a trimis-o pe Norwich în Championship este un rezumat perfect al întregului sezon al echipei. Apărarea a arătat groaznic, au fost luate goluri ușoare din lovituri libere iar finalizarea din careul advers a lăsat de dorit. Jucătorii păreau lipsiți de orice fel de speranță sau pasiune iar West Ham a făcut ce a vrut pe teren, în special Antonio, cel care a marcat toate cele patru goluri.
Nu a fost cea mai grea misiune pentru Antonio împotriva lui Norwich, însă își va aminti cu siguranță acestă zi. El a marcat șase goluri în patru meciuri după ce a marcat primul său hat-trick pentru West Ham. Echipa lui David Moyes se află în acest moment la șase puncte distanță de primul loc retrogradabil cu trei meciuri rămase de jucat. Au însă o partidă în plus față de Bournemouth, clasată pe locul 18.
Premier League
Marele pariu al lui Rangnick la United! Transfer de 33 de milioane de lire, ca şi făcut!
30/11/2021 LA 08:40
Premier League
S-a anunţat programul Campionatului Mondial al Cluburilor. Chelsea îşi amână două etape
29/11/2021 LA 12:57