Liverpool va fi campioană pentru prima dată după 30 de ani, dar înfrângerea cu 0-3 de la Londra cu Watford este dureroasă pentru fani și Klopp.
Cu un avans foarte mare în fruntea Angliei, Liverpool a înceout să obosească. 0-1 cu Atletico la Madrid în Champions League fără șut pe poartă și 3-2 în extremis pe Anfield cu West Ham au fost semnale de alarmă. Liverpool a fost foarte aproape de a egala recordul de 19 victorii consecutive în Premier League deținut de Manchester City, dar s-a prăbușit în fața penultimei clasate Watford.
Sarr a fost star cu Liverpool, cu două goluri și o pasă de gol în succesul neverosimil obținut de echipa sa în fața lui Liverpool. S-a terminat 3-0 pentru Watford, iar notele obținute de jucătorii lui Liverpool sunt pe măsură.
Liga Campionilor UEFA
Klopp, dat pe spate de evoluția lui Liverpool cu Milan: "Simt o mare mândrie". Cei doi remarcați
ACUM 3 ORE
https://i.eurosport.com/2020/02/29/2786717.jpg

Lovren și Fabinho, cei mai slabi

Lovren a jucat în doar două meciuri în acest an, 2-2 cu Shrwesbury și acest 0-3 cu Watford. A primit nota 4, ca și brazilianul Fabinho, pentru prestația de la Londra.
Deși a fost o înfrângere drastică, portarul Allison și fundașul Robertson au cea mai mare notă, 6. Starurile din atac, Salah, Mane și Firmino au primit nota 5.
Următorul meci al lui Liverpool este în Cupa Angliei. Echipa lui Klopp va juca tot la Londra, împotriva lui Chelsea, miercuri de la ora 21.45, în direct la Eurosport 1 HD.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Zidane - Wenger, marele pariu al lui PSG. Al Khelaifi e gata de orice pentru a-l aduce pe Zizou
IERI LA 14:40
Premier League
Antrenorul lui Mane de la națională îl face praf pe Klopp: "Respect Liverpool, dar nu și pe el"
IERI LA 13:09