Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Notele obținute de jucătorii lui Liverpool, după 0-3 cu Watford. Alisson a luat-o pe cea mai mare!

Ion Alexandru

Publicat 01/03/2020 la 12:35 GMT+2

Liverpool a pierdut pentru prima dată în Premier League după aproape 14 luni, iar englezii au dat note foarte mici pentru jucătorii lui Klopp. Pierderea invincibilității în fața lui Watford a fost dublată de un joc slab făcut de aproape toți jucătorii.

Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Liverpool va fi campioană pentru prima dată după 30 de ani, dar înfrângerea cu 0-3 de la Londra cu Watford este dureroasă pentru fani și Klopp.
Cu un avans foarte mare în fruntea Angliei, Liverpool a înceout să obosească. 0-1 cu Atletico la Madrid în Champions League fără șut pe poartă și 3-2 în extremis pe Anfield cu West Ham au fost semnale de alarmă. Liverpool a fost foarte aproape de a egala recordul de 19 victorii consecutive în Premier League deținut de Manchester City, dar s-a prăbușit în fața penultimei clasate Watford.
Sarr a fost star cu Liverpool, cu două goluri și o pasă de gol în succesul neverosimil obținut de echipa sa în fața lui Liverpool. S-a terminat 3-0 pentru Watford, iar notele obținute de jucătorii lui Liverpool sunt pe măsură.
Dejan Lovren of FC Liverpool

Lovren și Fabinho, cei mai slabi

Lovren a jucat în doar două meciuri în acest an, 2-2 cu Shrwesbury și acest 0-3 cu Watford. A primit nota 4, ca și brazilianul Fabinho, pentru prestația de la Londra.
Deși a fost o înfrângere drastică, portarul Allison și fundașul Robertson au cea mai mare notă, 6. Starurile din atac, Salah, Mane și Firmino au primit nota 5.
Următorul meci al lui Liverpool este în Cupa Angliei. Echipa lui Klopp va juca tot la Londra, împotriva lui Chelsea, miercuri de la ora 21.45, în direct la Eurosport 1 HD.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo