Săptămâna trecută, 18 cazuri pozitive de COVID-19 în rândul formațiilor din Premier League au dus la amânarea a trei partide: Everton - City, Tottenham - Fulham și Burnley - Fulham.
Acum, ultimul raport al medicilor, după ce toate echipele au efectuat noi teste, e extrem de îngrijorător: 40 de noi cazuri de COVID-19 au fost descoperite. Săptămâna trecută, cele 18 cazuri au reprezentat un record, astfel că acum vorbim de o situație cu adevărat îngrijorătoare. De notat că nu se știe încă dacă în cele 40 de cazuri sunt incluși și jucătorii descoperiți săptămâna trecută, care nu s-au recuperat încă.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50

Premier League nu ia în calcul încă o pauză

Mai mulți manageri, printre care și veteranul Sam Allardyce (WBA), au vorbit despre o întrerupere de două săptămâni, astfel încât flagelul să fie oprit. Premier League nu a luat în calcul o astfel de măsură și, pentru moment, continuă să susțină ideea continuării sezonului. Asta pentru că programul e oricum extrem de aglomerat și nu vor fi găsite date libere pentru terminarea tuturor competițiilor (Premier League, FA Cup, Carabao Cup) în timp util, astfel încât naționala să aibă timp suficient să se pregătească de turneul final al Euro 2021.
"Numărul cazurilor continuă să fie destul de mic, dacă ne raportăm la numărul total de jucători de la cluburi. Avem încredere că protocoalele anti-COVID-19 susținute de Guvern ne vor permite să ținem etapele așa cum s-a stabilit inițial", e comunicatul de azi al Premier League. Totuși, jurnaliștii englezi se întreabă ce se va întâmpla dacă numărul va continua să crească și săptămâna viitoare.
Premier League nu programează în acest weekend partide (se joacă FA Cup), dar la mijlocul săptămânii viitoare, marți, miercuri și joi, sunt programate partidele etapei 18.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
IERI LA 07:16
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38