Potrivit Sky Sports, într-o ședință care a avut loc în această săptămână, arbitrilor englezi le-a fost recomandat să folosească monitoarele VAR atunci când vine vorba de schimbarea unui cartonaș galben în roșu sau viceversa.
Sistemul de arbitrajul video a fost introdus în Premier League la începutul acestui sezon, însă, în cele aproape 220 de meciuri, niciun arbitru nu a consultat monitoarele speciale pentru a revedea anumite faze, bazându-se strict pe indicațiile primite din camera VAR. Singura excepție a avut loc la meciul din Cupa Angliei, dintre Crystal Palace și Derby County, scor 0-1, când Michael Oliver a mers să revadă o anumită secvență din partida respectivă, eliminându-l pe mijlocașul Milivojevic, după ce acesta fusese sancționat inițial doar cu cartonaș galben.
https://i.eurosport.com/2019/12/15/2736753.jpg
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
ACUM O ORĂ
Anterior, arbitrilor din Premier League le-a fost recomandat să folosească monitoarele VAR doar în momentele în care anumite incidente se petrec în afara ariei de acoperire a acestora, mai notează sursa citată.
https://i.eurosport.com/2020/01/13/2752363.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
IERI LA 08:29
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
IERI LA 06:03