Premier League va inaugura un nou jurământ al patronilor într-un efort de a preveni o nouă încercare de a forma Super Liga.
Această măsură a fost luată după ce cluburile din Big Six - Manchester United, Manchester City, Liverpool, Chelsea, Arsenal și Tottenham - s-au alăturat noii Super Ligi în aprilie, însă planurile au eșuat după doar două zile.
Patronii vor fi obligați să se angajeze să respecte ”principiile de bază” ale Premier League, iar în caz contrar vor primi pedepse ”semnificative”.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Federația Engleză a demarat o anchetă privind formarea Super Ligii

De asemenea, federația engleză a lansat o anchetă în privința celor șase cluburi și a acțiunilor lor pentru a forma Super Liga Europeană.
”Nu vom permite ca acțiunile câtorva cluburi să creeze diviziune. Suntem determinați să aflăm adevărul privind ce s-a întâmplat și vom trage la răspundere pe cei vinovați pentru acțiunile și deciziile lor”, se arată în comunicatul Premier League.
”Am scris tuturor cluburilor pentru a cere informațiile relevante. De îndată ce vom avea informațiile cerute, vom analiza ce măsuri vor fi necesare”, a informat federația engleză.
În acest weekend, protestele fanilor lui Manchester United față de patronii clubului au dus la amânarea derby-ului cu Liverpool.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52