Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Noua măsură implementată de Premier League pentru a opri o nouă Super Ligă

Vlad Dumitrescu

Publicat 04/05/2021 la 10:34 GMT+3

Patronii din Premier League vor fi nevoiți să semneze un jurământ prin care se angajează să respecte principiile competiției.

ECA zeigt sich offen für Rückkehr der Super-League-Teams

Credit imagine: SID

Premier League va inaugura un nou jurământ al patronilor într-un efort de a preveni o nouă încercare de a forma Super Liga.
Această măsură a fost luată după ce cluburile din Big Six - Manchester United, Manchester City, Liverpool, Chelsea, Arsenal și Tottenham - s-au alăturat noii Super Ligi în aprilie, însă planurile au eșuat după doar două zile.
Patronii vor fi obligați să se angajeze să respecte ”principiile de bază” ale Premier League, iar în caz contrar vor primi pedepse ”semnificative”.

Federația Engleză a demarat o anchetă privind formarea Super Ligii

De asemenea, federația engleză a lansat o anchetă în privința celor șase cluburi și a acțiunilor lor pentru a forma Super Liga Europeană.
”Nu vom permite ca acțiunile câtorva cluburi să creeze diviziune. Suntem determinați să aflăm adevărul privind ce s-a întâmplat și vom trage la răspundere pe cei vinovați pentru acțiunile și deciziile lor”, se arată în comunicatul Premier League.
”Am scris tuturor cluburilor pentru a cere informațiile relevante. De îndată ce vom avea informațiile cerute, vom analiza ce măsuri vor fi necesare”, a informat federația engleză.
În acest weekend, protestele fanilor lui Manchester United față de patronii clubului au dus la amânarea derby-ului cu Liverpool.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo