Atacantul transferat în această iarnă de Manchester United, Odion Ighalo, nu poate să meargă în cantonamentul din Spania al echipei din cauza restricțiilor de calătorie cauzate de coronavirus.
Ighalo a fost transferat de la Shanghai Shenhua în ultimele ore ale perioadei de transferuri. El a rămas în Manchester în timp ce colegii săi au plecat spre Spania, existând temeri că nu îi va mai fi permis ulterior să intre înapoi în Anglia!
Coronavirus a cauzat peste 600 de decese în China iar Ole Gunnar Solskjaer a explicat decizia de a-l lăsa în Manchester
Fotbal
Ronaldo nu a mai suportat să audă ce spune Cassano despre el și a făcut rost de numărul lui
ACUM 8 ORE
Odion va rămâne în Manchester pentru că el a venit în ultimele 14 zile din China. În urma situației din China, nu suntem siguri că i-ar mai fi permis să revină în Anglia dacă ar părăsi din nou țara, așa că rămâne aici cu un antrenor personal, cu program individual și cu familia care revine în Anglia. Desigur că ne-ar fi plăcut să vină alături de ceilalți, dar riscurile erau prea mari și nu am dorit să ni le asumăm
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ronaldo, mesaj special după ce a depășit borna de 800 de goluri în carieră! Ce a postat portughezul
IERI LA 18:51
Serie A
Transferul lui Cristiano Ronaldo de la Juventus la Manchester United, anchetat în Italia
IERI LA 18:03