Înalta Curte a decis pe 16 septembrie în favoarea Prințului Abdullah în disputa acestuia cu co-patronul Kevin McCabe. McCabe punea la îndoială dacă familia Regală din Arabia Saudită este potrivită pentru a conduce clubul și a dezvăluit că regretă înțelegerea din 2013 care i-a adus Prințului Abdullah 50% din club în schimbul unei singure lire.
Prințul Abdullah a declarat că principalul obiectiv este să aducă la club sponsori din Arabia Saudită. El a vorbit și despre ipoteza ca familia Bin Laden, una dintre cele mai bogate din Arabia Saudită, să cumpere acțiuni la club.
”Sunt ofensat când oamenii cred că numele Bin Laden este unul rău. Familia Bin Laden este una bună, fiecare familie poate avea o persoană rea, însă este o familie respectabilă. Nu am făcut afaceri cu ei în trecut dar dacă voi putea face în viitor, o voi face fericit. Familia Bin Laden nu are un nume rușinos sau care să trebuiască ascuns.
Championship
Fotbalul mondial, la un pas de o nouă tragedie! Pușcaș, martor la clipe de groază, în Championship
24/11/2021 LA 08:32
Familia Bin Laden urma să cumpere acțiunile lui Kevin McCabe, au plătit 1 milion de lire pe loc avans dar au decis să nu cumpere în final. Va fi tratat ca un împrumut de un an fără dobândă. Nu consider că este o chestie majoră” a spus Prințul Abdullah, citat de Sky Sports.
Osama Bin Laden a fost cel din spatele atacurilor de pe 11 septembrie 2001 în care aproape 3000 de oameni au fost omorâți. Acesta a fost la rândul său ucis de către forțele speciale americane în 2011.

Sheffield United devine o forță

În conferința de presă de joi de dinaintea partidei cu Everton din etapa a 6-a din Premier League, Prințul Abdullah și-a anunțat sprijinul total față de antrenorul echipei, Chris Wilder.
”Pot asigura pe toată lumea că vom lucra din greu pentru a-i face pe fani mândri. Atât eu, cât și echipa mea suntem dedicați 100% pentru club. Acțiunile au impact mai mare decât cuvintele. Sper ca în 5 ani fanii să privească înapoi cătra această zi, că atunci lucrurile vor fi mult mai bune iar Chris (Wilder) ne va fi dus în locuri mai mari și mai importante.
Suntem binecuvântați să-l avem pe Chris. Rezultatele și, mai ales, modul în care jucăm, totul vorbește de la sine. Chris este fața acestui club grozav și, așa cum ne place să spunem, Chris este unul dintre noi.
Am o armonie bună cu Chris și vom lucra împreună pentru ca această echipa să fie mai bună” a mai spus Prințul Abdullah. Acesta a vorbit și despre Al-Hilal, clubul la care a fost președinte.
”A câștigat premiul pentru clubul secolului în Asia, are o bază de fani uriașă. A câștigat mai multe trofee decât orice alt club din Asia. Este un club mare și nu a trecut în ultimii 40 de ani prin 2 ani consecutivi fără vreun trofeu.
Știu cum să tratez fanii, știu ce vor fanii. Știu cum să relaționez cu antrenorii, am văzut de aproape mulți antrenori mari. Sunt conectat la lumea fotbalului, cunosc agenți buni. Știu industria și sunt în fotbal dintotdeauna, este pasiunea mea” a încheiat Prințul Abdullah.
Premier League
Sheffield United a retrogradat matematic în Championship, după înfrângerea cu Wolves
17/04/2021 LA 21:26
Premier League
Vești bune pentru Klopp! Diogo Jota s-a antrenat normal, iar Van Dijk revine în curând
25/02/2021 LA 06:53