Tottenham a pierdut cu Manchester United în weekend, însă clubul din nordul Londrei a anunțat pe Twitter noul parteneriat cu compania britanică de vopsele însă la scurt timp contul de Twitter al Dulux a luat Spurs peste picior din cauza lipsei de trofee.
Într-un tweet acum șters, Dulux a răspuns la gluma unui fan care sugera că ar trebui depozitate cutiile de vopsea în vitrina de trofee a celor de la Spurs pentru că ”ei nu pun oricum nimic acolo”.
Firma a răspuns cu o fotografie cu o vitrină goală pe care scria ”De vânzare: vitrină de trofee nefolosită”.
Premier League
John Terry îl sfătuiește pe Harry Kane să plece de la Tottenham! Ce motive invocă fostul fundaș
27/11/2022 LA 08:44

Noul sponsor al lui Tottenham, postări controversate pe Twitter

Un alt fan a intervenit și a sugerat că ar trebui să vopsească vitrina însă cei de la Dulux au precizat că nu vor să vopsească suprafețele necurățate de praf. Toate tweeturile de la Dulux au fost șterse ulterior.
Tottenham nu a mai câștigat niciun trofeu de peste 13 ani - ultimul trofeu al celor de la Spurs a venit în 2008 atunci când au învins-o pe Chelsea pentru a câștiga Cupa Ligii Angliei.
Pe parcursul timpului, în ultimii ani, mai mulți jucători importanți au părăsit clubul din nordul Londrei pentru a câștiga trofee în alte părți, nume importante fiind Luka Modric, Gareth Bale sau Christian Eriksen.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Radu Drăgușin, cerut în Premier League de un club de Champions League! Anunțul presei italiene
17/11/2022 LA 14:45
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27