Gary Neville a comentat partida dintre Manchester City și Arsenal. Legenda lui Manchester United a rămas uimit de faultul lui David Luiz care a dus la cartonașul roșu: ”O Doamne, nu mai am cuvinte. Cred că am spus tot deja. Nu se învață minte niciodată, este atât de impulsiv”.
”City a început să joace bine după 25 de minute în acest meci... după ce a intrat David Luiz”, a completat Neville. Și Jamie Carragher a fost critic cu brazilianul la pauză pentru rolul său în golul lui Sterling.
Întrebat fiind dacă are vreo scuză Luiz, Carragher a afirmat: ”Nu are pentru că am mai văzut această greșeală înainte. Poate nu s-a concentrat sau poate că a crezut că va fi o minge ușoară”.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31
”Știu că De Bruyne dă pase extraordinare. Dar s-a întâmplat atât de des la Luiz că nu mai este surprinzător că este pe bancă. Nu cred că are niciun viitor la Arsenal iar acea greșeală a contribuit la acest lucru. Nu văd cum Mikel Arteta, după un astfel de meci, îl mai poate introduce pe teren”, a continuat Carragher.

David Luiz și-a asumat responsabilitatea

”Este vina mea. Echipa a jucat bine, mai ales cu 10 oameni. Antrenorul este grozav și jucătorii la fel, a fost numai vina mea. Eu vreau să joc aici. Antrenorul știe asta. El vrea ca eu să rămân”, a afirmat Luiz după meci.
”Ar fi trebuit să iau o altă decizie în ultimele două luni dar nu am luat-o. Mai am 14 zile în care sunt aici și asta este. Ar fi trebuit să încerc să-mi stabilescu viitorul cât de devreme posibil, dar nu am făcut asta. Nu vreau să folosesc asta ca un alibi sau o scuză - a fost vina mea, punct. Îmi place mult să fiu aici. De aceea mă antrenez din greu”, a continuat el.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2834889.jpg
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
IERI LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38