Chris Sutton a evoluat mare parte a carierei în Premier League, dar s-a îndrăgostit de fotbalul scoţian odată cu transferul de la Chelsea la Celtic, în 2000. A petrecut 6 ani superbi pe Celtic Park, cucerind 4 titluri şi ducându-şi echipa până în finala Cupei UEFA (ediţia 2002-2003, când Porto, viitoarea câştigătoare a Champions League, şi-a arătat "colţii" în Europa).
Retras din activitate, golgheterul Premier League din sezonul 1997-1998 e acum expert BT Sport şi BBC şi a rămas "fan pe viaţă al lui Celtic". Ca atare, Sutton e mulţumit că echipa sa de suflet a rămas fără "arhitect", Gerrard fiind omul care a construit echipa impresionantă a lui Rangers. Totuşi, fotbalul scoţian are numai de pierdut odată cu plecarea sa la Aston Villa.
"Îi doresc mult succes lui Gerrard la Aston Villa. A fost grozav pentru Scoţia să aibă un om de notorietatea lui. Va fi o mare pierdere pentru Rangers, cu siguranţă. A oprit supremaţia de un deceniu instaurată de Celtic", a scris Sutton pe Twitter.
Premier League
Gerrard dă lovitura: împrumută unul dintre jucătorii care au ajutat-o pe Liverpool să ia titlul
ACUM 21 ORE
CITEŞTE ŞI:
RANGERS SE ÎMBOGĂŢEŞTE DE PE URMA LUI GERRARD. SUMA RECORD PLĂTITĂ DE VILLA ŞI CINE VA FI NOUL ANTRENOR AL LUI HAGI JR

Înţepătura lui Chris Sutton pentru Gerrard

Deşi a avut cuvinte frumoase despre Gerrard, Sutton nu a putut să uite de rivalitatea Rangers - Celtic şi a ţinut "să răsucească cuţitul în rana" fanilor de pe Ibrox. "Nu arăt fericit?", a scris fostul mare vârf pe reţelele sociale, după ce mutarea a fost oficializată.
Aluzia e evidentă: a folosit exact cuvintele lui Gerrard, care, în urmă cu mai puţin de o lună, întrebat de interesul lui Newcastle pentru el, a ales să folosească un discurs categoric, care nu lăsa loc la interpretări: "sunt la Rangers şi aici voi rămâne", a părut să spună Stevie G acum câteva săptămâni, pentru ca acum să părăsească imediat Scoţia cu destinaţia Premier League.
"Nu arăt fericit? Nu arăt ca și cum sunt unde trebuie? De ce pui întrebări prosteşti?", îi spunea Gerrard pe 21 septembrie unui reporter scoţian, dând de înţeles că nimic nu îl clinteşte de pe Ibrox în acest sezon.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 13-a din Premier League
ACUM O ZI
Premier League
Cele mai surprinzătoare transferuri care nu s-au realizat
21/11/2021 LA 06:07