Campion mondial în 1998 alături de Franța după o finală în care a și marcat, Emmanuel Petit știe foarte bine ce înseamnă Premier League. A jucat între 1997 și 2000 pentru Arsenal, pentru ca între 2001 și 2004 să fie jucătorul lui Chelsea.
Fostul fundaș central a vorbit despre posibilitatea ca Leo Messi să ajungă în Premier League, după ce s-au intensificat în ultima săptămână zvonurile că starul Barcelonei e gata să plece de la club. Totuși, ulterior cei de la Sky Sports au anunțat că Messi vrea să rămână la Barca.

"Nu e Cristiano Ronaldo"

Cupa Mondială FIFA
Messi și-a liniștit fanii în privința unei posibile accidentări. Ce a spus despre meciul cu Mexic
ACUM 2 ORE
Emmanuel Petit, cel care a jucat și la Barcelona între 2000 și 2001, este convins că nu ar fi o idee bună ca Manchester City să-l transfere pe Leo Messi.
Sincer, nu cred că este făcut pentru intensitatea din Anglia. Nu îi place să nu aibă spații și să se lupte. În Spania, el e protejat. Ar fi o plăcere pentru fanii englezi să-l vadă, dar nu văd de ce un club precum Manchester City l-ar dori pe Messi la 32 sau 33 de ani. Dacă City voia să-l cumpere, trebuia să încerce acum câțiva ani.
Messi nu este Cristiano Ronaldo. Din punct de vedere fizic, e altă mașinărie. Ronaldo este un monstru însă Messi, la 32 de ani, mai are 1-2 ani la cel mai înalt nivel. Chiar și alături de jucători mari la Barcelona, el nu va mai avea aceeași viteză sau abilitate de a dribla. Sunt sigur că știe că sfârșitul nu este prea departe
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Cristiano Ronaldo, ademenit cu o ofertă imensă! Unde este așteptat
ACUM 3 ORE
Premier League
Casemiro, prima reacție după plecarea lui Ronaldo de la United! "Sper să nu-i meargă bine"
ACUM 5 ORE