Liverpool a făcut doar egal cu Burnley, scor 1-1, iar Klopp a fost întrebat din nou dacă are nevoie de întăriri. În a doua repriză, deși era clar că trioul Salah-Mane-Firmino nu evoluează la potențialul obișnuit, germanul nu a avut prea multe soluții ofensive la dispoziție.
De altfel, lipsa unui atacant care să suplinească absența unuia dintre cei trei pare marea problemă a echipei în stagiunea viitoare, după ce transferul lui Timo Werner a căzut, germanul ajungând la rivala Chelsea.
Klopp a admis că bugetul clubului e serios afecat, după perioada de pandemie și eliminarea prematură din Champions League, astfel că e puțin probabil să asistăm la mutări sonore pe Anfield.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06
"Aș vrea să las ușa deschisă pentru transferuri, dar e dificil să răspund ce achiziții vom face pentru că situația e cea care este. Dacă vom avea posibilitatea să ne îmbunătățim lotul, o vom face, dar nu știu dacă este posibil. Asta și pentru că avem un grup extrem de puternic. Cum aș putea să cumpăr pe cineva de calitatea lui Bobby (n.r. Firmino) sau Sadio (n.r. Mane)? Nu e posibil așa ceva", a explicat Klopp, citat de BT Sport.

Jurgen Klopp, despre egalul lui Liverpool cu Burnley

În privința meciului propriu-zis cu Burnley, Liverpool a ratat șansa de a termina sezonul doar cu victorii pe teren propriu. Trupa lui Sean Dyche a etalat un fotbal extrem de agresiv, iar centralul întâlnirii a permis un joc foarte bărbătesc, lucru care i-a afectat pe "cormorani". Absolut normal, în contextul în care titlul e deja luat, iar fotbaliștii se gândesc în primul rând cum să își conserve energia și să se protejeze de accidentări în perspectiva noii stagiuni.
"Acest egal se simte ca o înfrângere. A fost un meci foarte bun, dar am lăsat ușa deschisă pentru Burnley în momente în care am fi trebuit să o închidem. Trebuia să fi marcat de două-trei ori, cel puțin. Arbitrul a lăsat jocul foarte liber, a permis duelurile dure. La acest capitol, Burnley e cea mai bună și respect acest lucru. Au făcut ce-au știut mai bine și îi felicit pentru asta", a mai spus Klopp.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/09/2847462.jpg
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53