Internaționalul brazilian de 24 de ani i-a numit pe cei doi într-o sesiune live pe Youtube când a fost întrebat de cei mai aroganți jucători pe care i-a întâlnit. El i-a numit pe Van Dijk și Milner ca fiind ”marrentos” în portugheză, ceea ce se traduce ca arogant.
”Nu-mi place de tipul ăla... Milner. Și ca să fiu sincer, nu îmi place nici de fundaș... de Van Dijk. E arogant. Chiar și felul în care joacă, e arogant”, a afirmat Perreira.
Richarlison, care a oferit și el un interviu pentru același canal de Youtube, a fost de acord. Jucătorul lui Everton chiar i-a criticat abilitățile fotbalistice lui van Dijk: ”Oamenii vorbesc mult de el, da, este un fundaș bun, dar eu mereu l-am driblat. A fost ales ca fiind unul dintre cei mai buni din lume pentru că a avut un sezon excelent. Dar, da, pentru mine există fundași mai buni”.
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
ACUM 6 ORE
Pereira consideră că cei mai plăcuți adversari ai săi au fost chiar compatrioții David Luiz și Willian. ”Ei doi sunt băieții buni”, a afirmat el. Printre jucătorii pe care Perreira îi apreciază se numără și Thiago Silva, Marquinhos și Sergio Ramos.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
17/09/2021 LA 13:20