Perioada lui Newcastle cu Mike Ashley la conducere s-a încheiat. Noii patroni ai clubului sunt cei de la Public Investment Fund deținut de familia regală a Arabiei Saudite.
Conform celor de la The Times, Premier League analizează tranzacția și toate actele au fost semnate. A fost achitat deja depozitul și nu mai există cale de întoarcere în acest moment pentru niciuna dintre părți.
Procesul de analizare a tuturor documentelor de către Premier League va dura însă 3 săptămâni astfel că anunțul oficial va întârzia.
Premier League
Cătălin Cîrjan, juniorul lui Arsenal, i-a impresionat pe englezi: "Are viziunea lui Cesc Fabregas"
20/04/2020 LA 07:20

Investiții masive pe piața transferurilor

În ciuda pandemiei de coronavirus care a blocat lumea fotbalului, Public Investment Fund plănuiește să fie extrem de activă atunci când piața de transferuri va fi deschisă. Planul este unul pe termen lung, însă începe încă din următorul mercato.
Conform Mirror, Newcastle va avea 200 de milioane de lire pentru transferuri iar obiectivul este ca echipa să fie suficient de puternică să se lupte pentru calificarea în UEFA Champions League în următorii 3 ani.
Newcastle va avea cei mai bogați patroni din Premier League. Public Investment Fund este evaluat la 260 de miliarde de lire sterline, de mai bine de 10 ori mai mult ca cei de la Manchester City.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 6 ORE
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
IERI LA 06:08