Oliver Dowden, Secretarul de Stat pentru Cultură, Media și Sport a anunțat că Guvernul britanic a deschis ușa pentru ca fotbalul să revină în luna iunie.
Astfel, așa cum am anunțat astăzi pe Eurosport.ro, planul Premier League și al televiziunilor este ca pe 12 sau 19 iunie să aibă loc prima etapă după revenire.

Guvernul dă undă verde fotbalului

Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56
Dowden a avut joi o videoconferință cu autoritățile sportive. "Cu toții am fost de acord că vom merge înainte doar când va fi în siguranță, pentru că sănătatea și bunăstarea jucătorilor, antrenorilor și staff-ului e pe primul loc.
Guvernul deschide ușa pentru ca fotbalul să revină în siguranță în luna iunie. Acest lucru include oferirea accesului către fani pentru a avea imagini în direct și pentru a asigura că fondurile provenite din revenirea sportului vor ajuta întreaga familie a fotbalului
De acum depinde de autoritățile fotbalistice să se pună de acord și să finalizeze planurile. Există dorință pentru a reuși acest lucru pentru fani, pentru comunitatea fotbalului și pentru întreaga națiune. Guvernul și experții noștri medicali vor continua să ofere călăuzire și sprijin pentru sport înainte de ultima decizie care va demara punerea planurilor în acțiune" a spus Dowden.
https://i.eurosport.com/2020/05/13/2818312.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53