Owen a luat cu asalt lumea fotbalului la doar 18 ani cu un gol memorabil în meciul disputat de Anglia cu Argentina în optimile Campionatului Mondial din 1998, meci încheiat la egalitate 2-2, Anglia pierzând la penalty-uri.
Aguero spune că a fost inspirat când era mic privindu-l pe Owen, care avea o statura similară, cum a devenit printre cei mai buni jucători din Premier League în tricoul lui Liverpool.
Într-o discuție cu Thierry Henry, Aguero a afirmat: ”Când eram copil, îl admiram pe Michael Owen. îmi plăcea de el pentru că era scund. Avea numărul 10, la fel ca mine și juca tot ca atacant. Așa că mi-am spus dacă un jucător ca el are succes în Premier League, aș putea și eu”.
Premier League
Prima conferință a lui Ralf Rangnick în calitate de antrenor al lui Manchester United
IERI LA 12:50
”Eram un copil, aveam 9-10 ani, în 1996, 1997, 1998. A înscris acel gol uimitor la naționala Angliei. Eram un copil și când am văzut golul... nu mi-a venit să cred. Mă uitam la Campionatul Mondial și le spuneam tuturor că îl iubesc pe Owen!”, povestește Aguero.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ronaldo, mesaj superb pentru Carrick, omul care a ales să o părăsească pe United
IERI LA 12:13
Premier League
Solskjaer ar putea reveni în fotbal mai repede decât ar fi crezut oricine. Un mare club îl curtează
IERI LA 10:55