Klopp a dezvăluit că nu este deloc un fan al pauzelor pentru echipele naționale și a vorbit despre reacția sa când a văzut că l-a pierdut pe Joe Gomez.
”Nu am o engleză destul de bună pentru a descrie ce mi-a trecut prin cap. Medicul clubului mi-a spus că era convins că e ceva serios imediat. Fără îndoială. Nu aveam nicio speranță. Accidentările fac parte din acest sport și suntem mereu îngrijorați privind cum se întâmplă acest lucru. La Van Dijk nu a fost din cauza intensității jocului. A fost cauzată de o decizie foarte ciudată a unei singure persoană. Dar la Joe a fost clar din cauza intensității sezonului. Este îngrijorător. Nu este o scuză, e doar o explicație”, a declarat Klopp pentru Daily Mail.

Care sunt soluțiile lui Jurgen Klopp

Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 12 ORE
”Trebuie să vorbim despre două lucruri: despre televiziuni în primul rând. Oamenii trebuie să înțeleagă fotbaliștii. Ei se gândesc că au salarii foarte mari, dar nu este vorba despre asta. Câștigă mult pentru că sunt speciali. Sunt actori în lume care sunt foarte buni, dar nu sunt James Bond. Dar ca James Bond, câștigi mai mult decât alții. În fotbal est ela fel. Dar asta nu înseamnă că sunt mai rezistenți. Miercuri am avut o ședință cu toți managerii, a fost foarte important”, a afirmat Klopp.
”Unii au crezut că pentru noi ar fi un avantaj să avem cinci schimbări. Dar noi nu ne-am gândit niciodată la asta. Toate țările au rămas cu cinci schibmări. Ieri șase manageri și-au schimbat părerea. Avem nevoie de acest lucru - pentru jucători, nu pentru cluburi. Decembrie și ianuarie vor fi două luni foarte grele. În acest an, octombrie se simte ca decembrie într-un sezon normal din cauza meciurilor europene. Noiembrie la fel. Și apoi avem februarie”, a adăugat germanul.
”Și trebuie să vorbim și cu televiziunile. Orice s-a semnat înainte de COVID, nu mai contează. Nu este posibil să joci miecuri noaptea și sâmbătă de la 12:30. acest lucru nu ar trebui să se întâmple. Oamenii de știință ne spune că ai nevoie de 72 de ore să te recupereze”, a completat Klopp.

Klopp nu se gândește la titlu în aceste momente

Intervievatorul, Jamie Redknapp, i-a atras atenția lui Jurgen Klopp că deși titlul a fost câștigat cu 100, 98 și 99 de puncte în ultimele sezoane, pare că în această stagiune 85 vor fi de ajuns.
”Îmi pare rău să-ți spun Jamie, dar nu îmi pasă absolut deloc în acest moment. Nu pare că cineva ar putea ajunge la 100. În acest sezon nu cred că se poate. Nici macăr 87”, a afirmat Klopp.
”Dacă vom câștiga titlul în acest sezon, ar fi o mare realizare, sincer. Poate chiar mai mare decât anul trecut. De asta iubesc Premier League, sunt multe candidate la titlu. Nu am avut un început de sezon chiar atât de slab. Da a fost acel meci special cu Aston Villa, dar poate aveam nevoie de asta. Vom vedea ce facem duminică cu Leicester”, a concluzionat germanul.
Liverpool - Leicester se joacă duminică de la 21:15 în direct pe Eurosport.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11