Jurgen Klopp și Pep Guardiola au fost invitați duminică seară la o întâlnire a managerilor organizată de FWA (Football Writers Association). Guardiola și Klopp au stat la masă alături de Barry Lewtas (manager la o echipă de juniori a lui Liverpool), Micky Mellon (antrenorul celor de la Tranmere Rovers) și Ryan Lowe, cel care a dus-o pe Bury în League One pentru ca apoi să o preia pe Plymouth Argyle.
În urmă cu câteva clipe i-am spus lui Pep (Guardiola) ce am făcut anul trecut când Kompany a marcat golul fantastic cu Leicester. Ziua următoare jucam cu Barcelona așa că acea zi a fost plină cu antrenamente și pregătirile partidei. Și când am ajuns acasă, soția mi-a spus să vin să vedem meciul. Și eu am spus: oh, nu sunt sigur. Dar la acest meci, cu fiecare secundă care trecea am început să sper. Și apoi am văzut că cei de la Leicester încep să obosească și eram supărat pe ei
Pep Guardiola i-a răspuns în aceeași notă rivalului său din Premier League și i-a propus un schimb de trofee pentru acest sezon: Manchester City să cucerească UEFA Champions League iar Liverpool să pună mână pe trofeul Premier League. "Nu știți cât de greu e să urmezi cu un discurs după Jurgen Klopp. Nu am zâmbetul lui frumos" și-a început discursul Guardiola.
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
ACUM 5 ORE
Jurgen nu știe că ceea ce a simțit cu golul lui Vincent Kompany eu am simțit în fiecare săptămână în care echipa lui a marcat în ultimul minut, de fiecare dată. De fiecare dată îmi ziceam: de data asta se va întâmpla, de data asta. Nu se întâmplă niciodată. Sunt destul de sigur că mi-ar plăcea să câștig (arată trofeul UEFA Champions League) și lui i-ar plăcea să câștige (arată trofeul Premier League). Poate facem schimb?
Liga Campionilor UEFA
Pochettino, două decizii super importante înainte de "finala" cu City. Ce a hotărât
ACUM 7 ORE
Fotbal
Messi, "responsabil" pentru deteriorarea relației Neymar-Mbappe? Ce au descoperit francezii
ACUM 10 ORE