Jurgen Klopp și Pep Guardiola au fost invitați duminică seară la o întâlnire a managerilor organizată de FWA (Football Writers Association). Guardiola și Klopp au stat la masă alături de Barry Lewtas (manager la o echipă de juniori a lui Liverpool), Micky Mellon (antrenorul celor de la Tranmere Rovers) și Ryan Lowe, cel care a dus-o pe Bury în League One pentru ca apoi să o preia pe Plymouth Argyle.
În urmă cu câteva clipe i-am spus lui Pep (Guardiola) ce am făcut anul trecut când Kompany a marcat golul fantastic cu Leicester. Ziua următoare jucam cu Barcelona așa că acea zi a fost plină cu antrenamente și pregătirile partidei. Și când am ajuns acasă, soția mi-a spus să vin să vedem meciul. Și eu am spus: oh, nu sunt sigur. Dar la acest meci, cu fiecare secundă care trecea am început să sper. Și apoi am văzut că cei de la Leicester încep să obosească și eram supărat pe ei
Pep Guardiola i-a răspuns în aceeași notă rivalului său din Premier League și i-a propus un schimb de trofee pentru acest sezon: Manchester City să cucerească UEFA Champions League iar Liverpool să pună mână pe trofeul Premier League. "Nu știți cât de greu e să urmezi cu un discurs după Jurgen Klopp. Nu am zâmbetul lui frumos" și-a început discursul Guardiola.
Fotbal
Premier League este campionatul cu cele mai multe accidentări în sezonul trecut
ACUM O ZI
Jurgen nu știe că ceea ce a simțit cu golul lui Vincent Kompany eu am simțit în fiecare săptămână în care echipa lui a marcat în ultimul minut, de fiecare dată. De fiecare dată îmi ziceam: de data asta se va întâmpla, de data asta. Nu se întâmplă niciodată. Sunt destul de sigur că mi-ar plăcea să câștig (arată trofeul UEFA Champions League) și lui i-ar plăcea să câștige (arată trofeul Premier League). Poate facem schimb?
Liga
Jude Bellingham, tot mai aproape de Real Madrid! Decizia luată de Borussia Dortmund
26/09/2022 LA 14:38
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
25/09/2022 LA 16:47