Nuno Espirito Santo va pleca de la Wolverhampton după ultimul meci al acestui sezon, cel cu Manchester United din ultima rundă din Premier League. Portughezul a luat hotărârea de comun acord cu oficialii clubului, fiind astfel vorba despre o despărțire în condiții amiabile.
"După patru sezoane la club, duminica aceasta va avea loc ultimul joc al lui Nuno Espirito Santo în fruntea "lupilor".
Mulțumim, Nuno.", a fost mesajul postat de clubul englez pe contul oficial de Twitter.
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
22/01/2022 LA 09:49
Nuno Espirito Santo era printre cei mai longevivi antrenori din Premier League. Portughezul a preluat-o pe Wolverhamton în 2017, pe când echipa evolua în Championship. A obținut promovarea în Premier League și apoi a condus echipa către 2 locuri 7 în prima ligă. În acest sezon, Wolves nu poate termina mai sus de locul 12 (poziție pe care o ocupă momentan), dar mai poate cădea în clasament în cazul unui rezultat negativ cu Man Umited.
"Încă din prima zi în care am ajuns la Compton, ambiția noastră a fost să facem o schimbare pozitivă și să împingem acest club de fotbal înainte și sunt mândru să spun că am făcut asta în fiecare zi. Ne-am atins obiectivele, am făcut-o cu pasiune și am făcut-o împreună.În primul rând, vreau să mulțumesc fanilor, care au jucat cu toții un rol atât de important în a ne ajuta să atingem noi culmi pentru "lupi", și oamenilor din oraș, care ne-au îmbrățișat și ne-au făcut să ne simțim ca acasă.Desigur, vreau să mulțumesc întregului personal de la Wolves, pentru sprijinul și angajamentul total de care a dat dovadă în fiecare zi.
Cel mai important, vreau să-i mulțumesc fiecărui jucător cu care am lucrat încă de la început, pentru loialitatea lor, dedicația lor, munca grea și talentul pe care și l-au pus în slujba echipei Ei sunt cei care au făcut posibilă această călătorie uimitoare pentru noi.Duminica va fi o zi foarte emoționantă, dar sunt atât de fericit că fanii se vor întoarce pe Molineux și că putem împărtăși împreună un ultim moment special." a declarat Nuno Espirito Santo, citat de Daily Mail.
Conform presei engleze, portughezul este acum principalul favorit să devină antrenorul lui Tottenham. Daniel Levy este în căutarea unui antrenor după ce l-a demis pe Mourinho, dar președintele londonezilor a fost refuzat pe rând de Julian Nagelsmann, Brendan Rodgers sau Erik Ten Hag.
RAUL JIMENEZ, APROAPE DE REVENIREA PE TEREN! NUNO ESPIRITO SANTO ESTE ÎNCREZĂTOR

Nuno Espirito Santo ar putea fi înlocuit tot cu un portughez

Este binecunoscut faptul că Wolverhampton este un club la care celebrul agent portughez, Jorge Mendez are o mare influență. Ca atare, clubul de pe Molineux va apela după toate probabilitățile tot la un manager lusitan pentru viitor.
Jurnalistul Fabrizio Romano, recunoscut pentru punctualitatea informațiilor în materie de transferuri susține că Bruno Lage, fostul antrenor al Benficăi, este prima opțiune pentru banca "lupilor". De asemenea, Sergio Conceicao, cel care a impresionat la FC Porto în acest sezon, ar fi o altă variantă.
Pe de altă parte, presa engleză avansează numele lui Vitor Pereira, fost antrenor la FC Porto sau Fenerbahce (ultima dată a antrenat în China), dar și cel al lui Rui Faria, cel care a lucrat vreme îndelungată ca secund al lui Jose Mourinho.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga
Barcelona i-a găsit deja un înlocuitor lui Dembele! Cine e fotbalistul dorit de Xavi pe Camp Nou
17/01/2022 LA 08:33
Premier League
Rio Ferdinand este convins Maguire nu ar trebui să fie căpitanul lui Manchester United!
02/01/2022 LA 08:38