O bombă care datează din cel de-al doilea Război Mondial a fost descoperită în apropierea London Stadium, cel pe care West Ham își desfășoară partidele de pe teren propriu. Bomba a fost descoperită în timpul lucrărilor pentru construirea unei clădiri, scrie Daily Mail.
Partida din etapa următoare dintre West Ham și Tottenham nu este în pericol de a fi amânată, ci cea care va avea loc peste 4 etape! După partida cu Spurs, West Ham va disputa 2 etape consecutive în deplasare.

Se amână meciul de peste 4 etape?

Premier League
Un meci al lui Arsenal din Premier League, anchetat! Suma uriașă care s-a pariat pe un avertisment
ACUM 12 ORE
O echipă specializată în dezamorsare va merge la fața locului pe 25 noiembrie, acesta fiind motivul pentru care meciul cu Tottenham nu este în pericol. Însă partida cu Arsenal, programată pentru 9 decembrie, ar putea fi mutată pe altă dată.
Un cordon de 150 de metri a fost așezat după ce a avut loc descoperirea. "Credem că este vorba de o bombă care nu a explodat. Este o nebunie să ne gândim la toți oamenii care s-au plimbat în această zonă în timpul Jocurilor Olimpice și nimeni nu știa că această bombă este aici" a povestit o sursă pentru The Sun.
De ce nu este rezolvată problema mai rapid? "Bomba se află într-o poziție dificilă, poate dura până la 2 săptămâni să se rezolve. De acum și până pe 25 noiembrie echipele vor pune la cale un plan" a mai declarat aceeași sursă.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
IERI LA 21:52
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | PSG și Spurs pregătesc shimbul iernii! Barca face orice să scape de Dembele
IERI LA 16:55