O bombă care datează din cel de-al doilea Război Mondial a fost descoperită în apropierea London Stadium, cel pe care West Ham își desfășoară partidele de pe teren propriu. Bomba a fost descoperită în timpul lucrărilor pentru construirea unei clădiri, scrie Daily Mail.
Partida din etapa următoare dintre West Ham și Tottenham nu este în pericol de a fi amânată, ci cea care va avea loc peste 4 etape! După partida cu Spurs, West Ham va disputa 2 etape consecutive în deplasare.

Se amână meciul de peste 4 etape?

Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
O echipă specializată în dezamorsare va merge la fața locului pe 25 noiembrie, acesta fiind motivul pentru care meciul cu Tottenham nu este în pericol. Însă partida cu Arsenal, programată pentru 9 decembrie, ar putea fi mutată pe altă dată.
Un cordon de 150 de metri a fost așezat după ce a avut loc descoperirea. "Credem că este vorba de o bombă care nu a explodat. Este o nebunie să ne gândim la toți oamenii care s-au plimbat în această zonă în timpul Jocurilor Olimpice și nimeni nu știa că această bombă este aici" a povestit o sursă pentru The Sun.
De ce nu este rezolvată problema mai rapid? "Bomba se află într-o poziție dificilă, poate dura până la 2 săptămâni să se rezolve. De acum și până pe 25 noiembrie echipele vor pune la cale un plan" a mai declarat aceeași sursă.
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
16/09/2021 LA 15:20
Premier League
Klopp cumpără de la Real Madrid! 35 de milioane € pentru transferul iernii în Europa
09/09/2021 LA 09:03