Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

O legendă a lui Manchester United îl distruge pe De Gea "M-am săturat de gafele lui!"

Ion Alexandru

Publicat 20/06/2020 la 09:13 GMT+3

David De Gea este considerat principalul vinovat pentru egalul de la Londra cu Tottenham de câtre Roy Keane. Fostul căpitan de la Manchester United spune că dacă ar fi fost în vestiar în locul lui Ole Gunnar Solskjaer l-ar fi bătut la pauză pentru eroarea din prima repriză.

Roy Keane a lansat un atac dur la adresa lui De Gea

Credit imagine: Eurosport

Roy Keane a lansat un atac fără precedent la adresa celor mai bine plătiți jucători de la Manchester United. David De Gea și Harry Maguire au fost luați la țintă în timpul intervenței de la pauza meciului cu Tottenham a lui Keane. Fostul căpitan al lui Manchester United este acum analist tv la SkySports și nu înțelege cum a putut olandezul Bergwijn să deschidă scorul deși îi avea în față pe Maguire și De Gea.
Sunt șocat după ce am văzut acel gol! Am văzut mult fotbal în viața mea și nu înțeleg ce s-a întâmplat acolo. Sunt uimit de atitudinea lui Maguire și m-am săturat de acest portar. L-aș fi luat la bătaie pe De Gea la pauză, i-aș fi dat câțiva pumni. Este un portar cu multă experiență!
David de Gea a gafat grav de 4 ori în acest sezon

Metoda Roy Keane

"Durul" Roy Keane și-a continuat tirada împotriva celor mai importanți oameni din defensiva lui Manchester United.
Trebuie să arăți personalitate și caracter la Manchester United. Pe Maguire și De Gea nu i-aș fi luat în autocar la întoarcere. Este șocant ce au făcut! De Gea este un portar cu o cotă mult prea mare. Nu am mai văzut așa ceva!
Este pentru a patra oară în acest sezon când De Gea face greșeli grave care duc la primirea golurilor de către Manchester United. Cu toate acestea, Solskjaer are mare încredere în el și încă nu a dorit să discute despre revenirea lui Dean Henderson. Puștiul împrumutat la Sheffield United face un sezon excelent și a primit cu 7 goluri mai puțin decât portarul spaniol în primele 29 de etape.
După 1-1 cu Tottenham la Londra, Manchester United a rămas pe locul 5 în Premier League, la 2 puncte de Chelsea, ocupanta locului 4.
Premier League bun
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo