Roy Keane a lansat un atac fără precedent la adresa celor mai bine plătiți jucători de la Manchester United. David De Gea și Harry Maguire au fost luați la țintă în timpul intervenței de la pauza meciului cu Tottenham a lui Keane. Fostul căpitan al lui Manchester United este acum analist tv la SkySports și nu înțelege cum a putut olandezul Bergwijn să deschidă scorul deși îi avea în față pe Maguire și De Gea.
Sunt șocat după ce am văzut acel gol! Am văzut mult fotbal în viața mea și nu înțeleg ce s-a întâmplat acolo. Sunt uimit de atitudinea lui Maguire și m-am săturat de acest portar. L-aș fi luat la bătaie pe De Gea la pauză, i-aș fi dat câțiva pumni. Este un portar cu multă experiență!
Premier League
Klopp, precaut înaintea duelului cu United! Neamțul vede o amenințare în echipa de pe Old Trafford
19/04/2022 LA 08:10
https://i.eurosport.com/2020/01/24/2760497.jpg

Metoda Roy Keane

"Durul" Roy Keane și-a continuat tirada împotriva celor mai importanți oameni din defensiva lui Manchester United.
Trebuie să arăți personalitate și caracter la Manchester United. Pe Maguire și De Gea nu i-aș fi luat în autocar la întoarcere. Este șocant ce au făcut! De Gea este un portar cu o cotă mult prea mare. Nu am mai văzut așa ceva!
Este pentru a patra oară în acest sezon când De Gea face greșeli grave care duc la primirea golurilor de către Manchester United. Cu toate acestea, Solskjaer are mare încredere în el și încă nu a dorit să discute despre revenirea lui Dean Henderson. Puștiul împrumutat la Sheffield United face un sezon excelent și a primit cu 7 goluri mai puțin decât portarul spaniol în primele 29 de etape.
După 1-1 cu Tottenham la Londra, Manchester United a rămas pe locul 5 în Premier League, la 2 puncte de Chelsea, ocupanta locului 4.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Liga Campionilor UEFA
De Gea, resemnat după eliminarea din Champions League: "Nu am fost destul de buni"
16/03/2022 LA 10:52
Liga Campionilor UEFA
"Cristiano ne-a făcut deja mult rău!" Ce planuri au jucătorii de la Atletico în duelul cu United
22/02/2022 LA 19:04