Klopp e un antrenor fericit. Nu doar că dispune de cel mai bun apărător central din lume, Virgil Van Dijk, dar îi are la dispoziție și pe doi dintre cei mai buni apărători laterali, Alexander Arnold și Robertson, care ajută enorm defensiva. De partea cealaltă, campioana Angliei nu se poate baza pe cel mai bun fundaș al său, Laporte, astfel că s-a ajuns la situația ca Fernandinho, un închizător, să fie punct fix.
În acest context, Rio Ferdinand o vede pe Liverpool cu un mare avantaj, în condițiile în care ofensivele sunt sensibil egale.
"Nu cred că diferența se va face neapărat pe faza de atac, pentru că ofensivele au valori apropiate. Mai degrabă, lucrurile se vor decide în apărare, unde Liverpool pur și simplu o surclasează pe City", a spus Ferdinand, la BBC.
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
IERI LA 15:18

Mane, jucătorul capabil să facă diferența în Liverpool - City

Pus să aleagă un singur jucător care ar putea să facă diferența în marele derby, Ferdinand nu a stat pe gânduri: l-a nominalizat pe Mane, un fotbalist pe care mulți - inclusiv Messi - îl văd printre protagoniștii la câștigarea Balonului de Aur 2019.
"Dacă aș fi din nou jucător, nu aș vrea să evoluez împotriva trioului de atac al lui Liverpool. Consider că Mane e un adevărat coșmar pentru orice fundaș", a mai spus Rio Ferdinand, înainte de a concluziona: "Cred că Liverpool e mai bună în toate compartimentele în acest moment. Mai mult, din punct de vedere mental, sunt pregătiți să domine orice adversar".
Liverpool - Manchester City se joacă duminică, de la 18:30, în direct pe Eurosport 1.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
IERI LA 07:06
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
22/01/2022 LA 05:59