Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

O nouă lovitură pentru defensiva lui Guardiola. Zinchenko s-a operat și va lipsi cel puțin o lună

Ion Alexandru

Publicat 25/10/2019 la 16:12 GMT+3

Zinchenko este al 5-lea fundaș al Manchester City care se accidentează în acest sezn. Ucraineeanul a fost operat de urgență într-o clinică la Barcelona.

Zinchenko, Manchester City

Credit imagine: Getty Images

Zinchenko este doar ultimul dintre fundașii cu probleme medicale de la Manchester City. Primul a căzut Laporte, apoi pe rând Mendy, Stones, Otamendi și Rodri s-au accidentat rând pe rând. Kyle Walker este singurul fundaș titular de la Manchester City care nu a fost accidentat în ultimele două luni.
Manchester City are cu 6 puncte mai puțin decât liderul invincibil Liverpool, în Premier League, iar Guardiola se confruntă cu o criză de fundași. Vestea bună este că Mendy a jucat cu Atalanta și poate să-l înlocuiască pe Zinchenko.
Rodri, Manchester City

Rodri, cel puțin 10 zile de pauză

Folosit ca fundaș central cu Atalanta, în UEFA Champions League, Rodri s-a accidentat. John Stones l-a înlocuit și a făcut cuplu în centrul defensivei cu Fernandinho, reprofilat din mijlocaș central după accidentarea gravă a lui Laporte.
Sâmbătă cu Aston Villa, în meciul transmis de la 14.30 la Eurosport 1, Guardiola va putea arunca în luptă o linie defensivă cu Walker, Stones, Fernandinho și Mendy,
Premier League este transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo