Conform contractelor semnate în momentul venirii pe Etihad Stadium, jucătorii campioanei en-titre trebuie să primească mai multe bonusuri de calificare în cazul calificării în grupele Champions League, urmând ca acestea să crească odată cu accederea spre finala competiției.
Planurile financiare ale clubului lui Guardiola au fost complet date peste cap de interdicția din următoarele 2 sezoane europene. În cazul în care decizia nu va fi schimbată după apelul "cetățenilor" la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, conducerea formației din Manchester va fi nevoită să plătească din propriile conturi peste 150 de milioane de lire către jucătorii săi, susține presa britanică.
Având în vedere că numai bonusul pentru calificarea în grupele Champions League este estimat la 150 de milioane de lire pentru întreaga echipă, oficialii lui City vor fi nevoiți să scoată din propriile conturi o sumă care va afecta grav echilibrul financiar al campioanei Angliei.
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
ACUM 15 ORE
Imediat după anunțul făcut vineri seară de UEFA, au început și temerile oficialilor lui City din cauza unor posibile despărțiri de mai multe vedete din echipa lui Guardiola. Aceștia au purtat deja discuții cu jucătorii și agenții lor din perspectiva situației financiare, urmând ca totul să depindă de decizia venită din partea TAS.
https://i.eurosport.com/2020/02/17/2777794.jpg

Guardiola va rămâne la Manchester City

Sky Sport susține că Pep Guardiola și Raheem Sterling plănuiesc să rămână la Manchester City în ciuda suspendării din UEFA Champions League pentru următorii 2 ani. Manchester City urmează să facă apel la TAS pentru anularea suspendării primite, însă chiar și dacă acesta va fi respins, Guardiola și Sterling nu au de gând să părăsească echipa.
Managerul spaniol mai are contract până în 2021 cu Manchester City și este dorit de cei de la Juventus, în timp ce Sterling, al cărui contract expiră în 2023, se află de o perioadă lungă de timp în atenția celor de la Real Madrid.
Guardiola le-a transmis atât jucătorilor, cât și șefilor clubului că nu are de gând să plece în această vară. UEFA a pedepsit-o pe campioana Angliei pentru "încălcări serioase" ale regulamentului fair-play-ului financiar, fiind suspendată timp de 2 ani din toate turneele organizate de UEFA. Mai mult, campioana Angliei a primit și o amendă de 30 de milioane de euro.
City a mai fost sancționată în trecut pentru încălcarea fair-play-ului financiar, având lotul redus în UEFA Champions League. Amenda primită atunci, de 50 de milioane de euro, a fost redusă ulterior la mai puțin de jumătate.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234).
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
19/05/2022 LA 08:30
Premier League
Imaginația englezilor a depășit orice limită! Cum s-ar ajunge la un play-off între City și Liverpool
18/05/2022 LA 16:46