Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

O nouă victorie convingătoare pentru Manchester United care rămâne în cursa pentru UCL

Vlad Dumitrescu

Actualizat 10/07/2020 la 00:11 GMT+3

Manchester United își continuă forma excepțională și a ajuns la 17 meciuri fără înfrângere. Echipa lui Solskjaer s-a impus cu 3-0 la Aston Villa grație golurilor marcate de Bruno Fernandes, Mason Greenwood și Paul Pogba.

Bruno Fernandes of Manchester United celebrates with team mates after scoring the opening goal from a penalty kick during the Premier League match between Aston Villa and Manchester United at Villa Park

Credit imagine: Getty Images

Manchester United nu a început deloc bine meciul, elevii lui Solskjaer neavând un ritm amenințător. Mai mult, posesia a fost în mare parte la Aston Villa iar în minutul 18 Grealish a trimis peste poartă singur cu David de Gea.
Prestația destul de ștearsă a diavolilor a continuat însă nu a mai contat pentru că în minutul 27 Bruno Fernandes a călcat pe tibie un adversar în careu. Fault în atac în mod normal. Penalty pentru United în această seară pentru că felul în care a căzut portughezul l-a impresionat destul pe central. VAR-ul a fost consultat dar în mod frapant decizia nu a fost schimbată.
Există și argumentul că intrarea prin alunecare a fundașului a avut loc înainte ca portughezul să îl calce. Dar nu mai contează pentru că Fernandes a transformat apoi fără probleme penalty-ul.
picture

Penalty controversat pentru Manchester United

După acest gol, Manchester United a pus în mare parte stăpânire pe joc iar totul s-a concretizat chiar la ultima fază din prima repriză. Deși avea oportunitatea să șuteze, Martial a preferat să nu fie egoist și l-a găsit pe Greenwood într-o poziție mai bună. Puștiul minune nu a ezitat și a trimis un trasor imparabil spre poarta lui Villa. A fost al 16-lea gol pentru Greenwood din acest sezon.
Repriza a doua a continuat în același ritm cu diavolii roșii ferm în control. Bruno Fernandes i-a centrat lui Pogba de la un corner, francezul face câteva atingeri în careu iar apoi trimite un șut pe jos la colțul scurt al lui Reina. Așadar primul gol pentru United care nu a fost marcat de Greenwood, Martial, Rashford sau B. Fernandes de la revenirea fotbalului a fost reușit de Pogba, ocazie cu care echipa lui Ole devine prima echipă din istoria Premier League care a marcat cel puțin trei goluri în patru meciuri consecutive.
Așadar echipa lui Solskjaer învinge din nou și ajunge la 17 meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile. Se poate spune că Bruno Fernandes a avut un impact pozitiv de când a venit.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo