Henderson este portretizat ridicând trofeul Premier League alături de mesajul: ”Totul este posibil, nu renunțați niciodată”. Totul este opera Redmen TV, în parteneriat cu Murwalls LTD.
”Henderson este întruchiparea a tot ceea ce reprezintă Liverpool atât pe teren cât și în afara lui și de aceea am vrut ca el să fie obiectul acestui mural”, a declarat Chris Pajak, cofondator al Redmen TV.
Premier League
Imagini sinistre din barajul din promovare în Premier League. Un fan l-a făcut K.O. pe Billy Sharp
IERI LA 05:26
”Momentul a fost perfect după ce el a fost numit cel mai bun jucător al anului. Jordan a trecut peste momente grele în cariera sa la Liverpool dar a ieșit mereu mai puternic, la fel ca acest oraș”, a precizat el.
Jordan Henderson, a fost votat de către Asociaţia Jurnaliştilor de Fotbal (FWA), jucătorul anului în Premier League, distincţie care în 2019 i-a revenit internaţionalului englez al lui Manchester City, Raheem Sterling. Henderson a fost de asemenea premiat pentru munca extraordinată depusă (și) în afara terenului de fotbal. Mijlocașul a sprijinit o inițiativă caritabilă a NHS denumită playerstogether”
Jurnaliștii din Marea Britanie l-au ales pe Jordan Henderson în detrimental lui Kevin De Bruyne (Manchester City), Marcus Rashford (Manchester United) și jucătorilor de la Liverpool, Virgin van Dijk și Sadio Mane, care au fost nevoiți să se mulțumească cu Top 5 realizat de jurnaliștii din presa sportive britanică. Henderson a devenit astfel al 12-lea jucător al lui Liverpool care obține acest premiu individual și primul de la Mohamed Salah, care l-a primit în urmă cu doi ani.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Klopp, uluit de "Ferrariul din garaj". Germanul, genial: "E o crimă că nu îl bag mai des!"
IERI LA 04:52
Premier League
Mbappe, răspunsul lui Liverpool la transferul lui Haaland? Anunțul făcut de Jurgen Klopp
17/05/2022 LA 08:22